Porušenie funkcie nastavenia režimu skenovania a drží porušovaniu Astro

L

leeguoxian

Guest
Vážení Som P & R design s skenovania reťazca. Po prvé, ja, sú všetky časové porušovaniu prevádzkového režimu, potom som prešiel na režim skenovania a pevné načasovanie. Ale keď som sa otočil späť k funkciu režimu bolo nastavenie porušenia. Zdá sa, že opakovanie, kedy design s funkciou režimu a režimu skenovania. Má niekto návrh na to? Ako môžem z toho 1-pass, alebo menšie časové náročné? Nejakú radu pomôže. Vďaka

Som stále bojuje medzi porušenie funkcie nastavenia režimu skenovania a drží porušovaniu Astro. Aj keď nemôžem ponúknuť dobré riešenie, som rád, že sa podeliť o svoje skúsenosti k ničomu:) Tu sú uvedené spôsoby som sa snažil: 1. Použité ppO2 opraviť časovanie porušovania ľudských práv. Ale Astro (2005) nespracováva multimode. Radšej by som opravu načasovanie mojej vlastnou rukou. Použil som PostPlace> Zmeniť Netlist pridať a odobrať vyrovnávacej pamäte ručne. Ale stále mám 7 Nastavenie porušovaniu prevádzkového režimu, ktorý nemôžem vyriešiť. 2. Najprv som opraviť všetky časové porušovaniu prevádzkového režimu. Potom som použiť astSetDontTouch pre všetky bunky. A potom som sa obrátiť na režim skenovania a opraviť doba držania porušenia. To nefunguje. 3. Používam "create_scenario" vytvoriť scenár pre každý súbor SDC. Používam ppO2 opraviť časovanie. Ale to sa ukáže ako zbytočné jeden. Zdá sa, že Astro môže spracovať len multimode za sebou nie súčasne. 4. K dispozícii je pohodlné dokument na túto tému. "Hold Time, ktorým sa na MultiMode Design". Nájdete ju v EDAboard.com. Ak sa Astro nemôže zvládnuť multimode design, čo mám robiť?

Ahoj leeguoxian, To je bežný problém v niekoľkých scenári design, ale mohol by ste vysvetliť, prečo [color = orange] 2. Najprv som opraviť všetky časové porušovaniu prevádzkového režimu. Potom som použiť astSetDontTouch pre všetky bunky. A potom som sa obrátiť na režim skenovania a opraviť doba držania porušenia. To nefunguje. [/Color] to nefungovalo. Predpokladám, že vaša Obnovovacia frekvencia je menšia ako funkčná režimu a akonáhle ho opraviť nastavenia a držať vo funkčnom režime, by mal volič problém zblížiť sa hlavne držať opravy: | môže byť veľmi málo nastavení, sú tam. Ktoré by mali byť ľahko opraviť ručne s ohľadom na funkčnú režim. Ak sa stanovenie týchto ruší svoje funkčné režim držať, než je potrebné zvážiť zníženie Obnovovacia frekvencia alebo resynthesis s oboma režimami obmedzený správne: cry: Ja neviem, či to váš rozvrh dovolí.

Myslím, že odpojenie a pripojenie skenovanie späť je možné vyriešiť tento problém, nie? odpojte ho pritom funkčné režimu ... a po CTS pripojiť späť .... dajte mi vedieť, že na ......... Vďaka, Prasad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back