popredných univerzít v Telecomu oddelení.

W

wajahat

Guest
Ahoj všetci, chcem urobiť MS v podaní Telecomu. Chcel by som vedieť, ktoré sú poprednými univerzitami v Telecomu department.What sú témy posledného výskumu v tomto oddelení. Akákoľvek reakcia v tomto ohľade by bolo prospešné. Vďaka wajahat.

Ahoj, to záleží v ktorej krajine chcete venovať štúdiu. Len veľmi málo univerzít, na meno, sú: Stanford University, MIT, Purdue University, Georgia Tech. , Uni of Texas v Austine, a mnoho ďalších v USA, a KTH, BTH, a ak idete do Fínska a Francúzska Existuje mnoho dobrých UNIS. Nebudem odporúčam Veľkej Británii niekoľko dôvodov, ak ste hhave šancu ísť niektoré iné časti Európy. V Austrálii, kde som v súčasnej dobe sú Australian National University, University of Sydney Technlogy, UNSW, Uni z Melbourne, Macquarie University, Monash University sa menovať niekoľko aong veľké množstvo. No oblasti štúdia závisí na vašej voľbe, ako Telecom je veľmi si bol pole. Niektoré hlavné oblasti štúdia sú bezdrôtové komunikácie, spracovanie signálu, optickej komunikácie a mikrovlnné techniky a riadiacich systémov. Potom ďalej môžete určiť jeden z túto tému v týchto širokých oblastiach štúdia. Dúfam, že to pomôže, ak budete potrebovať ďalšiu pomoc v určitej krajine, prosím dajte mi vedieť, že môže byť schopný dať nejaké kontakty, ak potrebujete nejaké ďalšiu pomoc, o austrálskych univerzít, potom dajte mi vedieť. Dúfam, že vám všetko najlepšie v akademickom plány. BR, Arif Khan prosím, stlačte mi pomohol!

Ahoj, wajahat v Holandsku, Švédsku a nemeckej mnoho U, že veľmi dobre v oddelení taky Telecomu.

Ahoj Bee, dont prosím svoje mysle môj osobný názor, a keď som sa vysvetliť, tu na tomto fóre dôvody, prečo som potom ešte zbytočné diskusie začne, ktoré som nechcem. Takže prosím, žiadny trestný čin a jeho úplne môj osobný názor, môže niekto nesúhlasiť a rešpektujem ich názory. Dúfam, že sa môj názor. BR, Arif Khan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back