Pomocou Step Down Transformer.

A

alex.flory

Guest
Ahoj všetkým, nie som človek elektronické. Hľadal som nejaké informácie o krok nadol transformátor a našiel veľa informácií v sieti, ale nikto splnil to, čo potrebujem vedieť. Takže Každá pomoc je vítaná. Musím použiť odstúpiť transformátor pre napájanie riadiacej CNC. Ak si neviete, čo je v podstate CNC, že je jednotka pre riadenie sadu krokové motory pre obrábanie práce. Tak som sa spínacia napájacia jednotka, ktorá má výstup 24V a 6,3. Ale je potrebné 120V elektrickej siete. Mojím hlavným je 240V. To je v prípade odstúpenia transformátor vypovedaciu som videl jedného v obchode s týmito hodnotenie. 200W 240 až 120 maxima výkonu 1.8A. Ak je maximálny výkon tohto transformátora je iba 1.8A, možno pripojiť spínacie napájacia jednotka k transformátora a ešte získať maximálny výkon 6,3? Vďaka vopred. Alex

Áno, youcanuse to step-down transformátor pre riadiace CNC. Youcan vypočítať pomocou jednoduchého vzorca elektrickej energie. Výkon (W alebo W) = napätie (Volt alebo V) * prúd (Ampere a) znak * znamená vynásobiť vo vašom prípade. Vaše CNC riadiace potreba energie = 24 * 6,3 = 151.2W. Spočítajte Späť na 120V treba cuurrent = 151.2W/120V = 1.26 step-down transformátor môže dodávať výkon až 200W (na výstupe 120V, cuurrent je 200W/120V = 1.66, a to môže zvládnuť výstupný prúd špičkový až 1.8A) Dúfam, že to môže pomôcť.

Cítim, mali by ste byť schopní používať, pretože príkon (VXI) = 120x1.8 = 216 je väčší než požadovaný výkon, tj 24x6.3 = 151,2. Avšak nie som s ohľadom na výkon faktor do úvahy, môže byť niekto iný bude môcť opraviť vzorec pre posúdenie účinníku.

[Quote = pico] Áno, youcanuse to step-down transformátor pre riadiace CNC. Youcan vypočítať pomocou jednoduchého vzorca elektrickej energie. Výkon (W alebo W) = napätie (Volt alebo V) * prúd (Ampere a) znak * znamená vynásobiť vo vašom prípade. Vaše CNC riadiace potreba energie = 24 * 6,3 = 151.2W. Spočítajte Späť na 120V treba cuurrent = 151.2W/120V = 1.26 step-down transformátor môže dodávať výkon až 200W (na výstupe 120V, cuurrent je 200W/120V = 1.66, a to môže zvládnuť výstupný prúd špičkový až 1.8A) Dúfam, že to môže pomôcť. [/quote] Zaujímalo by ma, či existuje formula vziať do úvahy nižšou intenzitou prúdu 1.8A z výstupu transformátora. Myslím si, že vzorec zmysel. Bude to nejaký výpočet. Ak sa dostanem väčšiu transformátor o výkone 500W a 4.5.a, to bude moc, alebo prebytočná energia bude len rezerva?
Mám pocit, mali by ste byť schopní používať, pretože príkon (VXI) = 120x1.8 = 216 je väčší než požadovaný výkon, tj 24x6.3 = 151,2. Avšak nie som s ohľadom na výkon faktor do úvahy, môže byť niekto iný bude môcť opraviť vzorec pre posúdenie účinníku.
Vďaka za info. Ak sa niekto pridať niekoľko poznámok, myslím, že som dobrý ísť.

240 V siete má frekvenciu 50 Hz (v ostatných krajinách) a 120 V siete má frekvenciu 60 Hz (v USA). Od transformátora je výstupná frekvencia rovnaká ako vstupná frekvencia, môže váš problém nemožno vyriešiť pomocou transformátora.

spínaný zdroj môže dať z DC na akejkoľvek frekvencii, ktorú chcete postavené dobre, takže by nemalo vadiť, ak do nej RMS doesnt vyhodiť do povetria.

Aktuálne ponuky v Bruneji je 50Hz, ale myslím si, že je v rozmedzí od 50 do 60 Hz. Takže nie ste istí, že. Použil som zariadenia z USA predtým, než sa odstúpiť transformátor a fungovalo to dobre. Možno len menší problém. Vďaka.
spínaný zdroj môže dať z DC na akejkoľvek frekvencii, ktorú chcete postavené dobre, takže by nemalo vadiť, ak do nej RMS doesnt vyhodiť do povetria.
Dúfam, že sa tak nestane. Vďaka. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Myslím, že dosť veľa si zaumienil. Bude určite stále odstúpiť transformátor ale musieť dostať ten väčší výkon pri 4.5.a max a 500w Myslím si, že by mala byť dostatočná pre napájanie väčšiny zariadení. Vďaka všetkým Ya.

Ahoj všetci, len update. Nakoniec išiel dopredu a kúpil 200W odstúpiť transformátor. Testované môj CNC riadiace a všetci pracovali ako kúzlo. Ďakujeme všetkým, ktorí pomohli. Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back