pomoc s domácimi vlnou generátor

T

txindoki

Guest
Ahoj chlapci, to je môj prvý príspevok a ja sa pýtam tu, pretože všetky projekty signálu / vlny generátory som videl použiť XR2206 alebo MAX038, druhý je prerušená a ostatné nemajú frecuency rozsahu, ktorý som hľadal. MAX038, nie je ľahké nájsť, a jeho nie príliš lacné, takže chcem vedieť, či niekto má domáce generátor s minimálne 20 MHz šírky pásma, sínus / námestie / trojuholník krivky, DC offset a nastaviteľnou amplitúdou. Čo IC môžem to urobiť? Domnievam sa, že pripojenie merača frekvencie je tak ľahké a ja si to v ďalších rady. Všetky projekty som videl, majú rôzne vlastnosti, ale nie všetky veci, ktoré potrebujem k sebe. Niekto sa dokončenie konštrukcie generátora signálu s PCB? Ak tomu tak nie je, sa schémy môžem cestu rady. Ďakujeme, že ste čítal moju zlú angličtinu.

[Quote = txindoki] Ahoj chlapci, to je môj prvý príspevok a ja sa pýtam tu, pretože všetky projekty signálu / vlny generátory som videl použiť XR2206 alebo MAX038, druhý je prerušená a ostatné nemajú frecuency rozsahu, že som hľadám. MAX038, nie je ľahké nájsť, a jeho nie príliš lacné, takže chcem vedieť, či niekto má domáce generátor s minimálne 20 MHz šírky pásma, sínus / námestie / trojuholník krivky, DC offset a nastaviteľnou amplitúdou. Čo IC môžem to urobiť? Domnievam sa, že pripojenie merača frekvencie je tak ľahké a ja si to v ďalších rady. Všetky projekty som videl, majú rôzne vlastnosti, ale nie všetky veci, ktoré potrebujem k sebe. Niekto sa dokončenie konštrukcie generátora signálu s PCB? Ak tomu tak nie je, sa schémy môžem cestu rady. Ďakujeme, že ste čítal moju zlú angličtinu. [/Quote] O niekoľko rokov späť som sa jeden s XR2206 a stále funguje pekne. Uvidím, či môžem nájsť schému zapojenia, ale žiadne sľuby.

Jediný problém s XR2206 je maximálna frekvencia 1MHz len s MAX038 sa môžete dostať 20 MHz. Ja som hľadal náhradu, ale nie je tam žiadny projekty s ďalšími obvodmi, všetky z nich používa max038 a XR2206, ktorí majú dobrú domácu generátor signálu s ostatnými IC?

skúste AD98xx čipy DDS by digikey alebo Farnell nechať ..

Dobrý deň, snažím nový čip pre generátor signálu. Hovorí sa tomu AD9833. Môžete naprogramovať hit výstupnej frekvencie a mnoho ďalších vecí. Pekný deň

Musíte zostaviť kódu (ASM-Code) pomocou avrstudio ( www.atmel.com ). Po programu mikroprocesora (je tu niekoľko voľných DIY AVR programátor), a robil, ako hardware v systéme. Spustite PC program a začať ju používať. Stránka http uvedené v mojej predchádzajúcej správe sa zdajú úplne, ako sa to ... Prácu, o ktorú sa ma pýtate je už ... runblade

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back