Pomoc pri výbere správneho kódovania techniku

R

ramz

Guest
mohol niekto navrhnúť mi správne kódovanie tech .. tech, ktoré sa používajú .... beh alebo štruktúry, alebo tok dát .. a Wen tous [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] cítim správanie je lepšie .. Problém ale nie je schopný odhadnúť očakávané hardware. plz navrhnúť mi solutin

použitie štruktúry kódovania techniku, je potrebné najprv urobiť u stavby niektorých užívateľsky definovaných primitív, to nie je možné, aby veľké programy. v toku dát, u nemôžete použiť sekvenčné typ inštrukcií, a preto je to vždy dobré používať behavorial behavorial + dátový tok = RTL kódovanie, je to veľmi obľúbený rituál teraz. plz opravte ma, či sa mýlim a ide to vďaka Deepak

Ahoj Ramzi, UR chcete písať kód Verilog pre syntézu, je treba mať vždy u tohto myslenia: 1) Myslíš, že RTL + + funkcií medzi registrami 2) Myslíš, že hardware + + Myslite topológie vyplýva z kódu + + nepíšte HDL modelov (chovanie ) 3) Myslíš, že synchrónny bežne používame na opis správania kódovanie správanie čiernej skrinky obvodu. Black box obvod môže byť ľubovoľný okruh (analógové, digitálne alebo zmiešaný signál), keď štruktúry kódovania je používame na opis komponentov v prevedení prepojenie medzi nimi. Napríklad netlist obvodu. U môžete získať lepšie porozumenie pri čítaní niektorých Verilog kódovanie knihy. U Nájdete ju v sekcii E-book. Dúfam, že to pomáha a páčiť! : D

Páči sa mi tu, mám rád všetky chlap. Všetci ľudia sú tak veľkorysí ~ ~

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back