pomoc potrebujú pre pripojenie RF obvodu PIC 16F84 obvode

S

syedputraboy

Guest
I o problém, v skutočnosti nemajú žiadnu predstavu v pripojenia RF obvod k riadiace obvod ..Prosím, pomôžte mi niekto ...

Môžete použiť RF vysielač pripojený k PIC16F84.Napríklad môžete použiť severskej Semiconductor (www.nvlsi.com) alebo Chipcon (www.chipcon.com) vysielača.Na stránkach výrobcu nájdete radu aplikácií s týmto transceiverov.

Čo si myslíte:Citácia:

rf pripojenie k obvodu riadiaci obvod

rf pre tento okruh bude prijímať dáta od iných transmiter a prijímanie dát bude použitý mikro c obvod k excute programu, ktoré sú v ňom horieť.Vlastne som sa takmer nulovej znalosti o rf.Na základe mojej prednáške hrubý explaination, povedal, že musíme mať okruhu rozhranie pre pripojenie RF obvodov a mikro c obvode.Činiť u mať akýkoľvek názor alebo nápad, o tom?

Dobrý deň, som z Brazílie
Môžete použiť mc145026 s mc145027 alebo mc145028 .....
4 bity kodér, dekodér
Ok?!

Pre stredné pomocou tohto čipu dovedu kódovať a dekódovať dáta z RF do obvodu mikro c obvode.Vďaka chlape za vašu pomoc.Pokúsim sa na to pozrieť

áno
, Že to, čo myslím.
je to veľmi dobré, ale iba 4 bity .... ak chcete viac máte robiť ... je možné nájsť na google

Len ak jeho príjem dát impulz vlaku cez fm potom budete potrebovať iba dióda 1N4148 a spínací tranzistor bc557 (alebo 2sc1815 etc nízky výkon kremíka)

http://hem.passagen.se/communication/uv916rec.html

skúste tento odkaz na stránky chlapec opisuje, ako pripojiť to všetko sa ale pomocou pic na melódiu potom pripojenie tuner k počítaču

to je presne rovnaký proces sa pripojiť k tuneru pic miesto počítača

pozrite sa na jeho projekt ako príklad je tu aj hľadanie reťazca, ktorý sa nájsť príklady http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=fm radio pic16f84&meta =

môžete pridať niekoľko slov, ako diy projektu schematickej --

Tiež skúste sa pozrieť na odkazy Packet Radio a na armatúry rádio retworks
a schematické ftps

Nazdar
Mohli by ste nám povedať, čo je výstup z vášho okruhu RF, že je potrebné pripojiť k PIC.Mali by ste nám povedať o špecifikácii rozhranie má byť schopný pomôcť u.

Napríklad
Interface Type: Serial alebo paralle
Rýchlosť prenosu dát?
napäťových úrovní?
akékoľvek iné údaje, ktoré si myslíte, že je to užitočné

Vďaka
Haytham

Interface type: sériový port
Rýchlosť prenosu dát a volatge úrovni a sú určené coz je zatiaľ ešte vo fáze výskumu.Mám aj menšie vedomosti o tomto.
Pre túto časť rf obvode funguje ako prijímač pre príjem dát a odosielanie týchto údajov mikro c obvod ovládať domáce spotrebiče.Je ešte niečo iného, U potrebujete vedieť?

Nazdar
Ak myslíte, že vaša RF obvode má sériové rozhranie, potom je wuld jednoduché rozhranie ju na MC.
Tiež rýchlosť prenosu dát, ak máte na mysli na sériovom porte protokole UART, by thenit sa má tiež svoju maxPrenosová rýchlosť definuje štandardné UART.

Napäťových úrovní, ak chcete, aby MC intrface by mala byť digtal úrovňou.

Myslím, že by ste mali pracovať na definovaní precisly svojho rozhrania spcifications

Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back