Pomoc potrebné pre GSM interview ....

G

guess.who

Guest
Môže mi niekto prosím, pomôžte mi pripraviť na prijímací pohovor pre GSM (prevádzkovateľ spoločnosť ).... Ak niekto môže mi poskytnúť nejaký materiál o preparartion na pohovor, že je skvelé. + Návrh na Najvýraznejšou otázka pre tento typ pohovoru sú tiež vítaní tu ..... (Uveďte prosím odpoveď aj ...), POĎAKOVANIE

Ak ur Zaujímate sa Technické a inžinierske obory, tj po inštalácii BTS alebo na jadro. U va dostatočné znalosti z nasledujúcich. Anténa throry: 1 - polarizácia. 2 - antény pre prenos používa. ako pre komunikáciu a mikrovlnnou rúrou. 3 - málo vedomostí o plánovaní frekvencií a frekvenciou, ktorá je dôvod, prečo používa. ElectroMagnatic teórie. Mikrovlnnej komunikácie. Bezdrôtová komunikácia:. 1-detailné znalosti o technológii 3G. 2-obaja 2, 2.G technológií. všetky vyššie uvedené články mentioed požiadaný, v rozhovore (prvý). Ak ur Zaujímate vo výskume a vývoji práce (RND), potom u som tiež vedieť, o 4 g technológie. veľa šťastia [size = 6] [color = red] Virus King [/color] [/size]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back