[Pomoc] antény Teória a Design by Balanis, 3. vydanie

K

keating

Guest
Hele, ja som hľadal tomto fóre a na internete a snažil veľa odkazov, ale stále nemohli nájsť tejto knihe Teória a antény Design by Balanis, 3. vydanie Zdá sa, že všetky odkazy na zdieľanie, ktorý zomrel už. Môže niekto vložte ho? Alebo e-mail mi to? Potrebujem 3. vydanie, asi 130 MB súbor. Ďakujem Vám moc!

Dobrý deň, som si istý, že budeme mať problémy na nahranie tohto v tomto fóre. Veľkosť je príliš veľká. Asi budete musieť nájsť FTP odkaz pre stiahnutie súboru.

Dobrý deň môže niekto nahrať 3 vydania balanis. alebo dajte mi vedieť, kde môžem získať 3ed plz.

Dobrý deň môže niekto nahrať 3 vydania balanis. alebo dajte mi vedieť, kde môžem získať 3ed plz.

sa môžete obrátiť na adrese: 213.8.170.243/books_online/August2005/Hardware% 20 -% 20Antenna.Theory-Balanis.rar Tento súbor je anténa teória balanis edition3.

[Quote = Nazanin] ďalší odkaz na anténu teórie balanis edition3: h ** p: / / developersbooks.com/ebooks/books/9/0/0.html [/quote] Táto stránka vyžaduje 30 $ na stiahnutie knihy. Máte iný ten, ktorý nám umožňuje voľne stiahnuť Balanis knihu?

môže niekto nahrať balanis 3. vydanie učebnice, prosím ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back