Pomoc: Ako generovať viac referenčných napätí od bandgap čj

C

chemaphy

Guest
Dobrý deň všetkým, práve som dokončil základný návrh svojho ADC. Ja som teraz návrh obvodu, ktoré generujú viac referenčných napätí od referenčného bandgap obvodu. Existuje nejaký dobrý spôsob, ako dosiahnuť? Z môjho okruhu, mám 3,5 napájania. Referenčné napätie, ktoré som potrebné vytvoriť, je 2.2V, 1.6V 1.7V, 0.8V a 2.5V. Technológie, ktoré som pomocou je 0.18um SiGe BiCMOS proces. Mohol by niekto mi dať návrh a topológie obvodu, ktorý môžem použiť? Ďakujem moc! S pozdravom, chemaphy

Ahoj, myslím, že môžete použiť referenčné napätie generovať referenčný prúd, potom použite aktuálne, aby sa ďalšie napätia.

Skúšal som metódu, ktorú navrhli, ale že by mali vplyv na referenčné napätie na bandgap referencie. Existuje nejaký dobrý spôsob, ako vytvoriť súbor väčší ako referenčné napätie 1.205V? Vďaka

[Quote = chemaphy] Skúšal som metódu, ktorú navrhli, ale že by mali vplyv na referenčné napätie bandgap referencie. Existuje nejaký dobrý spôsob, ako vytvoriť súbor väčší ako referenčné napätie 1.205V? Vďaka [/quote] neinvertujúci zosilňovača so ziskom (1 + R2/R1) = 2.5/1.205, 2.2V/1.205, 1.6V/1.205, 1.7V/1.205. Pre 0.8V potrebujete invertujúci zosilňovače ... so ziskom 0.8/1.205. Samozrejme, ak budete potrebovať len jeden odkaz na dobu, po ktorú je možné použiť iba jeden zosilňovač, a apropriate prepínačov pripojiť odpor, ktorý určuje zisk.

zhengrufu, 一种 4ppm / ℃ 曲率 补偿 的 CMOS 带 隙 基准 源 微电子 学 Možno, že tento dokument Wil pomôže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back