Pomôcť potrebné k Zapojenie Xilinx ISE4.2

S

sanjay

Guest
Ahoj, je nutné pomôcť v Xilinx ISE 4.2 Software. Viem, že Xilinx automaticky prideľuje piny pre zariadenia architektúru. Ale my chceme rozdeliť piny ručne .. Vie niekto, ako na to. Nápoveda chcel by som byť ocenil Vďaka

Existujú 2 možnosti: 1. priradenie pinov na obmedzenie editore (nie vždy pracuje) 2. ručné úpravy obmedzenia súboru (*. UCF). To môže vyzerať takto: NET digit_select LOC = P3, NET digit_select LOC = P5, NET číslice LOC = P20, NET číslice LOC = P21, navrhoval by som posledná metóda príčiny Zdá sa, že niektoré chyby v obmedzení editore ISE 4 .... Poznámka: V po bartart len syntaxe je ISE5.x (obsahujúce úvodzoviek) Mik

Atribút pin_assign: string; atribút pin_assign of Clock_G: signál je "30";

Ďakujem vám chlapi za odpoveď na môj toľko potrebnú pomoc. Myšlienka editáciou užívateľského obmedzenia súbor bol naozaj začať. Tak sme zistili, že Xilinx sama má svoje vlastné grafické používateľské rozhranie riadené softvérom, ktorý umožňuje zadať aj PIN a načasovanie contstaints a tento program je známy ako redaktor Xilinx obmedzenia. Len zistil, že je aj dnes. Ale thnks za rady a pomoc. Čo sa týka

V ISE 5.1 alebo novší, môžete použiť PACE. Je veľmi jednoduché použitie pre pinov a oblasť obmedzenia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back