pomôcť pokiaľ ide o zdroj prúdu v ADS

D

deeptimongia

Guest
Ahoj všetci ... Chcem napätím riadený zdroj prúdu v tvare GM * V * exp (-JWT) .. Ako môžem dať do môjho schémy pomocou SDDP alebo iné veci ... som nový ADS .. tak neviem, moc o ňom ..

Ahoj deeptimongia, v komponente palete ľavej strane rozbaľovacieho zoznamu vyberte zdroje, pod kontrolou. VCCS je to, čo hľadáte. Veľa šťastia,

Žiadny skutočne ... VCCS je lineárny zdroj ... Chcem ten, ktorý bude generovať vlastnosti formulára GM * V * exp (-JWT ).... Jednoducho povedané chcem definovať zdroj prúdu, aby sa mi do špecifikácie. To je možné pomocou SDDP, ale nie som schopný určiť jeho parametre .. exp (-JWT) termín je problém ...

Ale v tomto modeli je možné definovať T, G, F Ak chcete definovať vlastné rovnice, ktoré možno použiť rovnice Based-Nonlinear/VCCS šťastie,

dokonca, že na základe rovnice nelineárnej nepomáha mi to dá ... polynomial závislosť prúdu na napätie ... a nie je to moje ..

Ahoj znovu, skúste rovnice Based-Nonlinear/SDD. Dúfam, že to pomôže túto dobu,

Ahoj všetkým musím simulovať malý signál zodpovedajúci FET v ADS ... Parameter S simulácia ... Ja neviem, ako umiestniť napätím riadený zdroj prúdu ... Snažil som sa na základe rovnice liniar ... ale ja neviem, ako sa pripojiť v mojom okruhu .. som nová V ADS ... potrebujem naliehavú pomoc plss

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back