Pomôcť nájsť štandardné anténa na zosilnenie meranie

E

Element7k

Guest
Ahoj, budem rád mieru zisku AUT vo zvukotesné komore. Potrebujem štandardné anténa zisku. Každý, kto chcel odporučiť všetkým dodávateľom s webom, ktorý môžem si jeden celkom lacno? Akékoľvek pripomienky k získaniu zisku bez antény standand ocenia tiež. Vďaka vopred. Na zdravie, Element7k

[Quote = Element7k] Ahoj, budem rád mieru zisku AUT vo zvukotesné komore. Potrebujem štandardné anténa zisku. Každý, kto chcel odporučiť všetkým dodávateľom s webom, ktorý môžem si jeden celkom lacno? Akékoľvek pripomienky k získaniu zisku bez antény standand ocenia tiež. Vďaka vopred. Na zdravie, Element7k [/quote] Ahoj, kamarát! Štandardné zisk antény sú väčšinou rohy. Najlacnejší spôsob, ako ich myslím, že na dizajne sa sami (ieMWS) a nechajte mechanické spoločnosť stavať. Urobili sme to, keď sme potrebovali Dvakrát vyvýšený roh pracovné 200MHz, 2.4GHz. Funguje to skvele a cena je nízka 8o. Môžete si vziať inšpiráciu z antény, katalógy a skúste to! EIRP PS: Viete metods pre stanovenie zisku antén. Nie je nutné mať štandardné anténou - to, čo asi 2 / 3 antény metódou? Rohy sú používané, keď potrebujete vedieť, získať veľmi presné.

Ahoj EIRP, thks za odpoveď. Bolo to užitočné. Problém je v tom, že chceme intergate anténu s lasermi, tak musíme vedieť, aký veľký zisk antény môže poskytnúť. Našiel som súbor laditeľný dipólu antény referencie, ale stojí okolo 5000 euro:. (Optika ľudí má spätnú väzbu sa mi, že voľba laser môže byť ovplyvnený + /-2dB chyba antény merania a bol som zvedavý, ako Pravdou je, že?! role: element7k

Dobrý deň Dobrý deň, pozri www.seaveyantenna.com Ponúkame rad riešení, antény, vrátane radu štandardných získať rohov však možno aj lacnejšie pre nás testovať to na vás, aké kapely sú u prevádzkových dovnútra ... to, čo druh antény? CZ

Ahoj GHB, ďakujem za ponuku. Rozhodli sme sa, že budeme kupovať laditeľný antény. Pôsobíme v súčasnej dobe v oblasti GSM hiperlan2 kapiel. Väčšinou PIFA antény. Na zdravie, Element7k [quote = GHB] Hi Dobrý deň, pozri www.seaveyantenna.com Ponúkame rad riešení, antény, vrátane radu štandardných získať rohov však možno aj lacnejšie pre nás testovať to na vás, aké skupiny sú U prevádzkových dovnútra ... aký štýl antény? cz [/quote]

[Quote = Element7k] Hi EIRP, thks za odpoveď. Bolo to užitočné. Problém je v tom, že chceme intergate anténu s lasermi, tak musíme vedieť, aký veľký zisk antény môže poskytnúť. Našiel som súbor laditeľný dipólu antény referencie, ale stojí okolo 5000 euro:. (Optika ľudí má spätnú väzbu sa mi, že voľba laser môže byť ovplyvnený + /-2dB chyba antény merania a bol som zvedavý, ako Pravdou je, že?! role: .. element7k [/quote] Chceš povedať, laserovým zameriavačom antény Presnosť je silne závislá od typu a šírky Ak máte parabolu s-3dB uhlom 1 stupeň, než zlý cieľ môže ovplyvniť významne RGZ, eirp

1. musíte nastaviť chceli neistoty. 2. Môžete navrhnúť a vytvoriť 2 rovnaké rohy, potom overte meraním zisk oboch. 3., opatrenie anténu testovaný. Alternatite navrhovať a stavať rohy, je kúpiť a neurčené uncertificate piramidal rohy. Sú mechanicky rovnaké, ako je štandardná rohy, ale sú predávané whitout akéhokoľvek certifikátu.

Dalo by sa vytvoriť vlastnú, ale neviem, ako to budú nejaké lacnejšie (pokiaľ nie ste expert anténa), ako ste pravdepodobne pokaziť a nakoniec sa "neštandardné" zisk (testovanie a opráv)! Kúpiť. Ak máte peniaze chudobným, si použil jeden (ale s kalibračné dáta). Seavey, ARA Technologies, AH Systems, ETS-Lindgren - všetko dobré.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back