pomôžu pre napájanie

S

shahidsiddiq8

Guest
sir

Čo môžem previesť 220 voltů dc do 3 volt DC výstup pomocou tranzistoru a bez použitia transformer.if je potom možné zaslať mi cirucit diagram tranzistora a číslo modelu, ktorý používate na tomto projekte. Spravidla využívame chager vymeriavaní nízke volt dobíjacie batérie, ale aj môže tento zdroj vlastné prosím pomôžte mi na tento projekt v stručnosti

thanx

Máte nie je uvedený požadovaný prúd.Ak je súčasný požiadavka je nižšia ako 50 Milli ampheres,
môžete použiť akýkoľvek založených transformor kondenzátor menšie dodávky design.Môžete tiež podať žiadosť na vedomie, od Microchip na túto tému na tejto adrese

http://ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00954A.pdf

pane Chcem 40 ma aktuálne a 3.7 volt DC, ale i dont pochopiť znalosti capcitor založená transformátor plz pomôžte mi, čo je založené captictor transformátor a ako to ude aj pre napájanie krátko pomôžte mi

Prípravné 3.7V, čo je asi rozhodujúce.Môžete použiť rovnaký schematickom používané v Microchip žiadosť na vedomie a zmeniť zenerovy hodnoty napätia budete potrebovať.Obvykle 3.3V, 3.6V a 3.9 volt zeners sú štandardné hodnoty.Veľa šťastia

môžete použiť Dolac prevodník.mali by ste si prečítať základné výkonovej elektroniky knihy.
nájdete všetky design pre Dolac prevodník obvode.
Veľa šťastia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back