Pomôžte mi zvýšiť So BGR

U

universeee

Guest
Díval som sa súvisiacich témach, ale nemôžem zvýšiť So svoje BGR. Čo môžem robiť to, pls help ... poďakovanie odteraz

U musí kontrolovať prácu oblasti tranzistorov, najmä prúdových zrkadiel, z vašich nôh, ktoré dávajú prúdy odporu a bipolárneho tranzistora. Niekde musí byť v lineárnej oblasti, kedy VDD je vyššia. Môžete sa pokúsiť znížiť zisk z vašich OZ a zníženie veľkosti prúdových zrkadiel. Arsenal vďaka

thanx Arsenal ... potom, čo môžem robiť so BGR Máte nejaký nápad? pomôž mi, prosím:), ale jeho ok@3.3V @ 1V ... katastrofa! heeeeeelp ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 hodiny 25 minút: [/color] [/size] môžeme počítať so dáta: napájacie napätie = 1V a referencie (výstup) napätie 0,5 V = môžete dať ma vzorce a odpoveď?

Skúste znížiť So operačný zosilňovač, bude výnos zvýšenie So bandgap referencie

Vďaka za odpoveď, ale nemám potuchy o tom, ako je možné aj znížiť So OZ pretože som nikdy predtým pracoval na So? Navyše, je ťažké povedať, že som mohol pochopiť So koncept úplne. Čakám na vašu odpoveď:)

Čo je to so? Napájanie odmietnutia? Niektorí hovoria, že odkaz PSR takmer rovnaké otvorené slučky zisk.

Áno, je to zdroj odmietnutie a nemôžem nájsť dobré definície o tom. Hľadám niekoho, kto je možné definovať so mnou? : D

Napájanie odmietnutie znamená zisk uvidí signál injekciu od napájacieho uzla, je potrebné merať, aby mohla mať postavu obvode imunity dodať šum (hluk na dodávky koľajníc kvôli digitálnej činnosti na iné cesty, ktoré sú pripojené k VDD železnice), u potrebné analyzovať okruh a nájsť pólov a núl, ktoré riadia prenos z VDD na výstupe a tým, že riadi postavenie týchto pólov / núl sa dá dosiahnuť u so chcú

Ďakujeme eng_Semi, teraz môžem získať koncept konečne:) Budem sa snažiť o zvýšenie So, ako ste povedal. Dúfam, že to funguje s mojim dizajnom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back