Pomôžte mi vytvoriť veľmi malou anténou 2MHz

A

acbalbason

Guest
Dobrý deň! Snažím sa, aby vysielač so všetkým čo najmenšie. Budem sa vykonáva v 0,35 um 2P4M procesu. ľubovoľnú anténu návrhy? Môj priateľ mi povedal, že hľadať pre smerové antény. Nejaké návrhy? Bol som prvý cieľ pre RFID, ale 2 MHz je docela minimum pre RFID hovorí. pomoct? - Al

Na 2 MHz, môžete použiť feritové antény. Je to malý bar vysokofrekvenčných feritových materiálov, okolo ktorého je natočený medeného drôtu. Kondenzátor sa používa na rezonanciu, takže môžete vytvoriť kompromis o veľkosti účinnosti VS (tj aby feritové bar malé, ale viac stratový). ~ http://home.att.net/ ray.l.cross / murod_mm /

Dobrý deň! Vďaka za pomoc! Ja neviem, ako by som si mohol urobiť layout s feritovým. Ja som len pomocou štandardných CMOS pocess pre FAB. akejkoľvek stavby je možné navrhnúť? Ü - Al

Ahoj Myslím, že 2MHz IC vysielacej antény nebude účinná Veľkosť je potrebné prenášať efektívne

Dobrý deň! Naozaj? Je to výzva, hoci. Viem len, RFID ICS, pretože čím je čip menší väčšinou funguje na vyšších frekvenciách. Musím dolu tak malá pracuje na nízkej frekvencii. Naozaj potrebujú pomoc do tejto oblasti. Ja som ju vykonávajú najprv jednotlivé komponenty. aspoň nejaké návrhy na to jeden. Budem pracovať z ic časti po úspešnej realizácii sa jednotlivé komponenty. - Al

niektorých RFID podľa ISO18000 prevádzkuje ešte nižšie .. na 125 kHz, ktoré používajú cievky anténu, ale s veľmi malom rozsahu.

Dobrý deň, môžete zistiť, či skrutkovice, špirála a fraktálne antény, ktoré sa obvykle môže ušetriť priestor pre Vás prijateľné vystúpenie najmä pre RFID antény na 900 MHz, aj keď upravené dipólu možno tiež uložiť tento účel.

Ako si zvýšiť frekvenciu prevádzky, budete mať možnosť rozšíriť rozsah prenosu, a to by bolo nejako lepšie (záleží samozrejme na vašej aplikácie)

Ahoj chlapci! Vďaka za všetku pomoc! Je mi ľúto, že sa pýtam príliš veľa. Som mikroelektroniky hlavné, ale nie sa dobre vyznajú v antény, vysielače, apod rozsah nie je hlavný faktor. Potrebujem len pešo alebo na dva. Som rozvoj implantovaný vysielač. mám v pláne, aby bolo pasívne RFID tag, takže batérie priestor je vyradený tak, aby bol kompaktný. Je to possbile pre mňa, aby čip transceiver? s ohľadom na to je soc. Mám DSP plánu by sa malo zahrnúť s transceiver. - Al

No, možno 2 MHz je dobrý frekvenciu, ak je to naozaj implantované vnútri tela. O najvyšší by som mohol ísť s takýmto systémom je 8 MHz. Oveľa vyšší a slané mäso z tela sa zastaví signály prenikajúce von. Budete mať veľa problémov, vyžarujúce z antény, pretože quarterwave na 2 MHz je tisíckrát príliš veľké pre vašu aplikáciu. Ja by som Tlač on-chip indukčnou slučkou po obvode vášho IC čip, a riadiť ju zdroj prúdu vysielača. Správne urobil, možno aktuálny zdroj vysielača utiekol na veľmi nízke napätie, rovnako ako možná 1.2V DC. Vysielač slučka nebude rezonovať na 2 MHz. Potom by som použil oveľa väčšie prijímač rámové antény, s množstvom zákrut a naladený, že 2 MHz. Možno, 2 pätkové o 2 slučky pešo prijímač? To by vám pár metrov rozsahu prenosu.

Dobrý deň! 2 noha nohu o 2 slučky? pomerne veľké. Chcel som tiež na to, aby podobný vysielač mimo telo. skenovať údaje uvedené na čip. celkom problém nie? hehe. - Al

Jo, a ja som šiel do obchodu v aute pre Ferrari, ale realita ho nastaviť.

Dobrý deň! hehe. Jo, Ferrari je v pohode. Ak urobím menšiu anténu, je možné rovnako ako IC veľkosť aj zmenšiť prenos distace na niekoľko mm? potrebujem len malé vzdialenosti pre vysielanie a príjem. - Al

pozrite sa na fractus.com pre niektoré veľmi malé miniatúrne antény. To je slovo z úst. Nevidel som to, ale ja počul, že majú veľmi malý čip antény.

Dobrý deň! Vďaka za všetku pomoc, chlapci! Pozriem sa na to a viac! - Al

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back