Pomôžte mi vybrať oscilátor pre PIC

E

ENG.MRS

Guest
Ahoj všetci! Som začiatočník v mikroprocesorov, mám trird aby prject s PIC16F84, ale to nefunguje, som použil ako kryštál oscilátor, a ja som čítal, že pri kúpe RHE pic, mal by som spomenúť typ oscilátora; Je to pravda? A ako môžem vedieť, primerané oscilátora pre PIC. Čakám na odpoveď ............. Vďaka>>>

Dobrý deň, pokiaľ možno zdieľať schému tu vidieť, čo zlé, nie to nie je pravda, že ste metioned v čase predaja, ktorý typ oscilátora ste pic možné nastaviť na štyri rôzne typy konfigurácií OSC XT, HS, RC, lp ide vôňa

Vďaka za odpoveď Program je pod
lc_meter_pic16f84a.jpg

môj názor .. typ vášho oscilátora je XT (kryštál) Viete, ako MHz je to?

som použil kryštál ako oscilátor, a ja som čítal, že pri kúpe RHE pic, mal by som spomenúť typ oscilátora, Je to pravda?
Myslím, že by ste mali mať napísané "pri vypaľovaní PIC ..." Áno, to je pravda, a programátor softvér, mali by ste nastaviť konfiguráciu pre poistky typu oscilátora XT. Tento projekt tiež vie pracovať s keramický rezonátor (rovnaké zvoliť config poistky), bez dvoch pripojených kondenzátorov.

Vďaka za poznámku, ale z miesta, kde sa môžem config, že v ICPROG?

S vedomím, že ste začiatočník PIC, a tak, ako začnete pracovať so svojím projektom LC metra, mali by ste sa zoznámiť najskôr s PIC1FF84/assembly/C z týchto vynikajúcich Zdroje: 1. Datasheet PIC16F84 na internetových stránkach Microchip, www.microchip.com 2. MPas / MPLAB software, zadarmo distribuovaný na stránkach Microchip. 3. Štúdium PIC16F84 on-line na adrese: www.mikroelektronika.co.yu/english/ 4. Zdarma knihu "Môj prvý obrázok projektov" od Bubble softvér stiahnuť z Budete rozumieť dobre PIC16F84 a PIC rodina od tých iba. nguyenam

Ahoj v icprog môžete nastaviť priamo pod poistku na nastavenie pre tento okruh je potrebné nastaviť poistky setting ako ladom. OSC = XT WDT = OFF = PWT v cp = off (ak sa vám páči, môžete na neho chrániť kód) s týmito nastavovanie pic, musí fungovať, keď nič zlého kódu tiež musíte nastaviť kontrast LCD pomocou 10k spojený s pinom tri LCD na zobrazenie číslice na displeji sa týka vôní

nguyenam Díky moc za tieto prostriedky, naozaj chýba veľa info. , A že je užitočné (pomohol mi) Vôňa Vďaka za odpoveď. Skúšal som to a je to v poriadku (pomohol mi) S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back