Pomôžte mi vybrať mikrokontroléru pre môj systém

S

saurav_sdpl

Guest
Chcem si navrhnúť systém, kde som na rozhraní My Micro do: 1. ZigBee modul 2> GSM modul 3 ďalšie dve Micro. 4> postavený v ovládači displeja LCD tak musím použiť 4 UART pre prvé tri aplikácie, alebo Plz navrhnúť mi, micro, ktorý bude najvhodnejší pre túto aplikáciu

Dobrý deň Môžete si prezrieť MSP430 rodiny. TI bol voľný Z-Stack ZigBee Software Stack. MSP430x4xx - Tento rad LCD flash / ROM na zariadenie ponúka 1,8-3.6 V prevádzke až do 120KB / Flash / ROM 8MIPS s FLL + JRC spolu s integrovaným radičom LCD. S pozdravom Pendragon

Hi lepšie ísť s PIC mikro nájdete na webe microchip.com

Ponúkam vám AVR (napr. ATmega128), špeciálne LCD môžete riadiť tým, AVR veľmi easy.You môže komunikovať iným mikra v I2C protokol.

hej Domnievam sa, že stačí použiť micro len s jedným UART (8051) a potom použiť multiplexer multiplex pre RX a TX na commnicate do rôznych zariadení: D

Zdravím všetkých, som nový na tomto fóre a taktiež im práve začína svoj beh v elektronike v škole. Som fanúšik. lik som vidieť veci urobiť sám. aj keď som nejaké vedomosti o niekoľko základných elektroniky a digitálnej okruh, ale rád by som vyskúšať na mikrokontroléru môže niekto mi sprievodca na lepší spôsob, ako začať a mať dobré znalosti v tom. na zdravie

Odporúčam AVR maslo lietať kit. Má regulátor AVR, UART pre programovanie nízku spotrebu a režimy a LCD, a to 25 $ v cene. jeho veľkou. K dispozícii je tiež zadarmo knihy o tom, ako ju používať. Veľa šťastia v projekte

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back