Pomôžte mi v Mixed Signal návrhu IO

M

madhu01

Guest
Hai, Iam nové zmiešané signály pre IO. Prosím, pomôžte mi nejaké knihy a dá mi nejaké odkazy sa môžem zlepšovať svoje znalosti. S pozdravom, Madhu

Skúste 1.Lacker/Sansen: Návrh analógových integrovaných obvodov a systémov, 2.Tsividis: Prevádzkové a modelovanie 3.Tsividis tranzistora MOS: Analógový Digitálne VLSI zariadenia a technológie (lepšia Prečítajte si ako prvý) 4.Saint/Saint: IC maska Návrh 5.Saint/Saint IC rozložení Základy 6.Hastings: The Art of Analógové 7.Razzavi Dispozícia: The Art of analógovom designu. Podľa môjho názoru, začať s NO3, pôjdete do 4 alebo 5 (podľa toho, ako hlboko chcete ísť do dispozičného riešenia), potom idete do 1 s konštantným pomôcť 2 a 7. Ak ste majster nad vami sú pripravení navrhnúť efektívne. D.

Vie niekto, kde by som mohol nájsť v knihe "analógové digitálne VLSI zariadenia a technológie"?

Amazon.com, Amazon.co.uk a! Nemohol som nájsť nikde inde ... D.

Čo u znamená "zmiešaných signálov IO" by malo byť normou pre IO. Ktorý z nich pracujete?

Ahoj madhu01 Pardon? Nechápem, čo ste povedal?

Ak je tomu tak, potom nerobíte zmiešaných signálov IO, namiesto toho robíte ESD obvodu.

Môžete si prečítať knihu Chavaraka Duvuri: ESD v Silicon integrovaných obvodov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back