Pomôžte mi spustiť pomocou parametrického zákrutu HSPICE

D

diemilio

Guest
Ahoj všetci! Snažím sa spustiť pomocou parametrických sweep HSPICE. Urobil som tento druh analýzy pomocou. STEP príkazu v PSpice, ale ja som nebol schopný tak urobiť v HSPICE. Môže mi niekto pomoct s týmto problémom? Vďaka, diemilio

Dobrý deň, ak som správne pochopil. Param w = Wen M1 1 2 3 NMOS l = 1 U w = Wen VGS 2 GND 1. DC VGS 0 2 0.1 sweep Wen POI 3 1U 2U 3U. Konci Dúfam, že to pomáha! Vďaka

Myslím si, že keď sme študovali nový nástroj, mali by sme si niektoré príručky alebo nejaké demo prvý

Úplne súhlasím s hľadiska dachuan, ale som stále v úžase na korenie a prízrak, ktorý je lepší, myslím convenent a presnejšie.

Ďakujeme Vám za Váš dotaz it'ds veľmi pekné, že si vie poradiť s bežnými korenia, pretože Hspice je rovnaký ako korenie pri definovaní prvkov a poučenie. Je to tak jednoduché, ako používať Hspice. po inštalácii. postupujte podľa nasledujúcich krokov 1-napíšte simulácia obvodov súbor pomocou poznámkového bloku (pomocou rozšírenia. sp) a uložte ho v každom oddieli na computrt 2-od začiatku otvorený hspice 3-vyberte "Otvoriť" a otvorte poznámkový blok súboru writeen 4-tej vybrať simuláciu spustiť simuláciu. ďalšie windowes otvorí zobrazujúci simuláciu riadenia. Po simuláciu koniec bude toto okno zatvorí 5-ukazovať krivky vyberte avanwave ikony ako aresult dva windoes otvorí "brúsi výsledok a avanwave" ciciak typ analýzy a potom dopl kliknite na uzol treba 6-Waite až Ukázať curvers Tip Ak používate verzia 2001 je nutné otvoriť súbor lysince iného "2005 or2007" nemáte

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back