Pomôžte mi s výberom topológie a navrhovanie 2,4 GHz PA

Z

zechery

Guest
Ahoj, ja som v poslednej dobe navrhovaní PA pomocou Jazz SBC18PT designu kit v reklamách. Topológia je súčet moc deličom výkonu Wilkinson a zlučovač. Ale ja neviem, ako to urobiť design deliče a zlučovač v reklamách. Ktoré komponenty by som mal použiť pre prenosové vedenie počas simulácie? Vďaka!

v reklame je šikovný compnent "pasívne", aby synthize dividrs te zlučovače filter a tak ďalej skontrolujte, je to veľmi dobrá khouly

Ste si istí, že chcete urobiť distribuované Wilkinson v BiCMOS? Kde sú vaše zemné prúdy bude flow? Ako dlho a bude stratová tline byť vaša frekvencia?

Ste si istí, že chcete urobiť distribuované Wilkinson v BiCMOS? Kde sú vaše zemné prúdy bude flow? Ako dlho a bude stratová tline na vašej frekvencii? [
Vlastne som začal navrhovať túto PA, a ja som stále nie sú istí, ktorý topológie použiť. Len niekto mi povedal, Wilkinson dá veľmi dobrý výkon ...>_< spec PA je lineárny zosilňovač pre použitie v 2,4 GHz vysokú rýchlosť prenosu dát transceiver: Napájacie napätie: 1,8 V alebo 3,3 V (Jazz LV HV alebo zariadenia) Výstupný výkon: 25dB Celková spotreba energie:

U dá dosiahnuť pomocou triedy AB alebo triedy, a reklamy sa snaží simulovať zosilňovač s harmonickým vyvážený, je veľmi účinný pri simulácii PA khouly

U dá dosiahnuť pomocou triedy AB alebo triedy, a reklamy sa snaží simulovať zosilňovač s harmonickým vyvážený, je veľmi účinný pri simulácii PA khouly
Vďaka! Snažím sa dosiahnuť dvoma stupňami triedy AB teraz. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size]
Tento PA od Anadigics bez ďalších externých komponentov: h ** p: / / www.anadigics.com / products/wlan_wimax/wimax_802_16_power_amplifiers/awm6423
Vďaka vfone. Ale ja robím samozrejme návrh projektu. : Cry:

U môžete urobiť, s vodičom triedy A, a potom pomocou triedy AB, sa interstage zodpovedajúce siete, khouly

[Quote = vfone] Tento PA od Anadigics bez ďalších externých komponentov: h ** p: / / www.anadigics.com/products/wlan_wimax/wimax_802_16_power_amplifiers/awm6423 [/quote] Ak si spomínam z našich meraní liniarity je horší než 0,5 dB v rozsahu 2,4-2.7 Ghz ... , Ale je stále jedným z najlepších PA na trhu.

2. etapa (trieda A + trieda AB) poskytuje len môj výkon asi 17dB. Pridala som do tretej etapy, a môžem zvýšiť My získať až 20 dBm, ale harmonické skreslenie klesne na -26 DBC. Má niekto nejaké návrhy? Vďaka!

Čo intersateg primerané a optimálne výkonové prispôsobenie na výstupe? khouly

Pokúste sa optimalizovať svojej záverečnej fázy zaujatosť line design pre zníženie harmoniku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back