pomôžte mi s týmto grafickým LCD

G

gameelgamal

Guest
Ahoj, ja si grafický LCD, ale nemôžem nájsť jeho datasheet, že je vyrobený v Číne, takže všetky obvody v zadnej časti tohto LCD nemá číslo je len jedno číslo písomným na to: [color = red] QY-12864BG [ / color] je to jeho poradové číslo a toto číslo iba hovorí, rozlíšenie je 128 x 64 pixelov? Tam sú tiež PIN, popis, ktorý je: 1 .. VSS 2 .. VDD 3 4 V0 .. .. .. RS 5 R / W 6 .. E 7:14 .. D0: D7 15 .. 16 .. CS1 CS2 .. RST 17 18 19 .. .. Vout viedla + 20 .. LED-mohol by ste mi povedať, čo je funkcia tohto špendlíky? a ako to LCD pomocou programu AVR alebo 8051? Ďakujeme, že ste nejakým spôsobom ....

Musíte zistiť čip radiča v grafickom LCD. Pravidelné GLcds sú založené na KS108 contorller alebo HDM64GS12 alebo ... . Datasheet tohto zariadenia čipov stručne vysvetľuje, ako komunikovať s LCD displejom.

Viem, že je PG12864 TOOSHIBA T6963 GLCD ale myslím, že váš ks108 (Samsung) potom sa pozrite na ks108 datasheet.and mi ver použiť vďaka

Nemám predstavu o mojej glcd na správcu, za IC nemajú čísla (poznáte Tieto kruhové obvody, ktoré nemajú žiadne piny), ale myslím, že datasheet, ktorý [color = red] Mr.davorin [/color] zaslali tak similsr k môjmu glcd Ale stále potrebovať napríklad spustenie kódu mojej glcd s AVR alebo 8051 Ďakujeme ....

záleží na ovládači zvolíte [color = red] Medtronic [/color] .. Ak by som prednosť 8051 zhromaždenie, ale ja dávam prednosť, ak AVR programovací jazyk C, ale akokoľvek, len chcem poznať základy, ako je Ako poslať acommand alebo dátové? Ako spoznať, LCD je zaneprázdnený, alebo nie? , Atď.

Stále nemôžete spustiť tento glcd potrebujem nejaký jednoduchý program v jazyku C alebo 8051 montáž program, prosím, len nejaký jednoduchý program ............... dík

[Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Dobrý deň ...... Chcem rozhranie glcd s AT89C51 mikrokontrolérom ........ mi povedať, ako? Aso mi poslať programovanie (v C-Keil) riadiť sa ........ Vďaka

Dobrý deň, ak je to moja skúsenosť (18 rokov) ide. K dispozícii sú prevažne 2 typy GLCD. Softvér je rovnaký pre všetkých, ale konektory sú odlišné. Som odoslanie manuálu k LCD, ktoré majú konektor ste spomenul. Nízka úroveň bežné, je rovnaká ako u 16x2 LCD. Ale inicializácia a ovládanie adresy sú rôzne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back