Pomôžte mi rozhodnúť Téma dizertačnej súvisiacich s ADC designu

U

Usman Hai

Guest
Ahoj všetkým, že to znie hlúpo sa pýtať My Téma dizertačnej, ale ja potrebujem nejaké malé pripomienky senior chlapci. Ja som robil nejaký výskum v oblasti ADC za niekoľko mesiacov. Len potrebujem počuť od vás, že to, čo by mohlo byť nové oblasti dizajnu ADC, ktoré môžete predvídať pre blízku budúcnosť. Viem, že teraz digitálne spolupráci ADC sú populárne, a viem, že je mnoho vecí, teraz dni, ktoré by mohlo viesť k plnej dizertačnej práce, ale ak by ste mohli dať svoje osobné názory, že keby boli požiadaní, aby začiatku PhD niektoré špecifické oblasti ADC, čo zvolí a prečo? Viem, že jeho všeobecné témy, ale kto vie, tých pár riadkov sa bude meniť moje (alebo niekto iný), počas doktorandského štúdia. Vďaka / Nomani Hai

Podľa môjho názoru bude 1) s vysokým rozlíšením s vysokou priepustnosťou ADC potrebné v budúcnosti. 2) nízka je i potreba. Vyššie uvedené podmienky sú v rozpore, ale ak môžete tlačiť tieto limity furter, ur práce sú určite cenné.

Prosím, nesnažte sa kopírovať aktuálne témy z oblasti priemyselného inžinierstva. Pokúste sa zistiť, kde je napríklad zásadné obmedzenie výkonu pre ADC konverzie. Dám vám príklad: Je to crasy počet "Obr of Merit", čo je energie pre konverziu krok. Ale počet krokov je 2 ^ ENOB Ak máte potrubie, postupné priblíženie budete potrebovať o niečo viac než ENOB kroky. Aby kritik, že je to Arbitraje číslo a nič viac, než reklama náladu. Alebo iná téma. Zistiť, prečo je veľmi nízkym skreslením požiadavku na ADC, ale mixér s rovnakou špecifikáciou má šumu, ktorý je 10 dB je v lepšej. Alebo kompletný kalibrácia všetko: Gain, Offset, linearitu, Interleave časové, frekvenčná odozva Nesúlad ....

V Reťazenie ADC, môžete skúsiť OTA zdieľanie a zníženie spotreby zároveň snaha o navýšenie šírky pásma .. To by mohol byť jeden dobrý projekt .. Skúste prísť na to, nejaký problém v tomto vyhlásení ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back