Pomôžte mi pri navrhovaní TRIGGER Schmitt.

M

madhu01

Guest
Hai, chcem navrhnúť Schmitt trigger prevádzku na 66 MHz pre príjemcu použitie. To by malo fungovať ako má 1.8v/3.3v hysterézia na 200mV. Prosím, pomôžte mi. S pozdravom, Madhu.

Prečo dont použiť operačný zosilňovač s back + zdroj. Verím, že obvod možno ľahko nájsť na internete.

použiť komparátor s poistkou pozitívnu spätnú väzbu tiež pomáhajú

Prečítajte si Kapitola 18 "CMOS obvodov, rozloženie a simulácia" od Baker a ďalšie.

Hai, ako U povedal iam po Baker Lee architektúry, ale IAM nedostanú swtiching výstup. Individuálne pre DC = 0,63 a nízke DC = vysoká 1,17 vstupy iam dostať výstupy 1,8 a 0V. Ale keď IAM dávať Prepínanie vstupného iam dostať výstup 0 prepínanie medzi-40mv až +40 mV.

Hai, Vo vyššie uvedenom PDF IAM dopĺňa tretí architektúry. IAM, ale nedostávajú hysterézie. Sa nie je prepínanie správne zvoní u niektorých konkrétnom bode. Môže mi prosím vysvetliť, u viac podrobností o tom vyššie CKT. S pozdravom, Madhu.

Operačný zosilňovač s kladnou spätnou väzbou určite pomôže ..

Môžete totiž pozrieť do digitálnych integrovaných obvodov Rabaey. K dispozícii budete mať niekoľko obvodov pre Schmitt spúšťa a design rovnice taky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back