Pomôžte mi opraviť Marantz AV9000, pretože nejde zapnúť

J

jeffshort2000

Guest
Dobrý deň, mám Marantz AV9000, ktorý sa zastavil zapnutí. Má niekto potuchy o tom, čo môže byť problém, alebo odkaz na návod na obsluhu? Overil som jednoduché veci tak ďaleko, poistka je dobrá .. atď Vďaka, Jeff

Vážení Jeff, nemáte uvedené, do akej miery ste si skontrolovali napájania. Mimochodom nemám schéma, ale musím opraviť stovky takých vecí, bez toho, aby schéma schematic.For môžete skúsiť www.eserviceinfo.com . Prash.

Vďaka za odpoveď, musím skontrolovať poistky a to je dobre. Overil som moc vypínač a transformátora, a vyzerá to OK. Mám 24V z palubnej napájanie, ale + a - 5V a 12V, sú preč. Po zapnutí sa na žiadny relé kliknite. Nie som si istý, kde začať, vzdialené obvodu alebo napájanie. Vďaka, Jeff

Díval som sa na pár hodín. Pozrite sa, čo som našiel pre vás. Dúfam, že to pomôže: D

Hľadal som pre to tiež. Za pár dní to je. Môžem sa opýtať, kde ste ho našiel?

Niekoľko poznámok, ktoré vám pomôžu ... schéma nie je naozaj nutné opraviť 99,9% AV9000 opráv. V podstate AV9000 je ťažké na to filtračné kondenzátory v napájaní ... nahradiť všetky elektrolytické kondenzátory na sekundárnej strane (je ich tam veľa z nich!) s kvalitnou 105-stupeň kondenzátory a to zvyčajne prinesie AV9000 späť k životu (a to zvyčajne výrazne lepší zvuk taky). Nakoniec, ak je to možné, pozície (koleno) kondenzátory od chladiča tak, aby ich teplota okolia neboli predložené zbytočne v normálnej prevádzke. S pozdravom, Lance

Tu je servisný manuál WinRar OBRÁZOK 5 častí celkových

To je vzkriesiť starý vlákno. Mám Marantz AV9000, ktorý tiež prestal pracovať - žiadnu energiu. Zistil som, že jeden z spájkovaného v poistky na doske transformátora bol obetovaný. Vytiahnite transformátora a jeho doska od podvozku a kontrola kontinuálne vo všetkých poistiek Wickman (dve kolá TR5 a 4 hranaté) na doske transformátora. Ak ich nemáte kontinuitu, potom sa most alebo nahradiť poistku, či tento problém vyrieši. Poistky môžu pochádzať z Mouser.com ak náhrada je potreba.

Zdá sa, že toto je môj problém taky! Na doske je ich tam šesť trafo poistky: FB51 -> 2A FB52 -> 2A FB53 -> 1,6 FB54 -> 1,6 FB58 -> 500 mA FB55 -> 500 mA FB54, FB58 & FB55 sú rozdelené! Ja dúfam, že to je užitočné informácie

Veľká vďaka za vysielanie servisné príručka. My AV9000 tiež umrel. Prvýkrát sa so FB51 a FB52 poistky. Vymenil som ich a fungovalo to po dobu 3 týždňov, než sa zase vyhodili. Nahradil som ich druhýkrát a jednotka pracuje na 3 dni. Včera som zhrnul regulované napájací zdroj (Áno, všetkých 26 elektrolytické stropy boli nahradené 105C hodnotené čiapky). Toto trvalo 3 hodiny, než poistky vyhodil znova. Som z zrejmých vecí vyskúšať. Na strane kladov, bol zvuk lepší, kým to fungovalo po re-limitovaný. Šumu sa výrazne znížili, či ste stlačili svoje ucho k reproduktoru. Nejaké návrhy?

Ahoj, ja som presne rovnaký problém s mojím :-( som najprv nájsť problém sám a nahradil spálené poistky, to funguje po dobu 3 mesiacov (šťastie ma). Potom zase rána. Poslal som ho na Marantz švajčiarsky opraviť, fungovalo to 1 mesiac .... opravili znovu a ono to fungovalo 6 mesiacov ... Dneska som sa opäť otvorí, a práve zistila, že jednoducho nahradili poistky s popruhmi Argh! f. .. Marantz. Teraz som tušenie, či je to úplne rozbité, alebo keď je to len zdroj, ktorý je mŕtvy. BR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back