Pomôžte mi nastaviť 8051 USB rozhranie

M

miss_monica

Guest
ahoj chalani ako sa vám mám záujem o vybudovanie systému, ktorý bude odosielať a prijímať dáta z počítača na mikroradiče cez USB. Teraz to je to, čo chcem sa opýtať má niekto z vás urobil, že pred, alebo vie, niektoré praktické odkaz vzťahujúce sa k tejto téme, mám na mysli Existuje mnoho internetových stránok, ktoré vám povie o USB, ale nemám potuchy, kde začať s plz help [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] jo a ja som zabudol spomenúť, že chcem použiť Visual Basic 6.0, pretože to je to, čo som používal pre sériový COM [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 54 sekundách: [/color] [/size] jo a ja som zabudol spomenúť, že chcem použiť Visual Basic 6.0, pretože to je to, čo som používal u sériového

OK, takže tým povedať, že to je jediný spôsob. Videl som tento web www.serasidis.gr urobil prepínač USB diviť, ako to funguje jeho v inom jazyku, mať nejakú predstavu

To Spína USB elektrické vedenie z dvoch počítačov. Nebezpečné myšlienky.

Prečo dont zmeniť využitie mirccontroller PIC18F4550 má vstavaný USB port, takže môžete ľahko komunikovať s ním

máte nejaké riešenie: 1.Základný riešenie je pomocou jednoduchého radič USB čipu. pomocou tohto čipu, musíte napísať ovládač na PC na strane ruky a písať kód, ktorý na zariadení Micro. Ako som videl, ľudí, ktorí používajú toto riešenie sa dostali veľa problémov s písaním ovládačov. ich vodiči niekedy visí počítača a je prenositeľnosť medzi viac rôznych PC na strane hostiteľskej radiča je ťažké robiť 2. pomocou mikroradiče, ktoré majú vstavaný USB radiče. Toto riešenie je rovnako ako prvé riešenie, ale regulátor je integrovaná v čipe. Je to tu rovnaké nevýhody riešenie 1 3. pomocou UART ready-USB moduly. je to ľahké, ale mali by ste platiť viac než roztok 1 a 2, veľkosť modulu je veľký. 4. pomocou ready-USB UART čipy (alebo tak). tam sú niektoré spoločnosti, ako ftdichip a silabs, že dostali tie čipy. Medzi nimi, myslím, že FTDI je najlepší. Vzhľadom na poskytnutie PC na strane vodiča pre rôzne OS B-vzorky má kódy C, bez nutnosti písať nejaký handshake kódu na mikrokontroléru.

C8051F340 z SiLabs, vysoký výkon 8051 na mikrokontrolér s USB

Zabudol som povedať, že je pätina spôsobom (čo nooknikz zmienil). je pomocou mikrokontrolérov z silabs Tieto mikrofóny poskytujú PC na strane vodiča, a tiež nie je potrebné písať handshake kód na strane regulátora. jediná spoločnosť, viem, že robí, ako regulátorov silabs.

Cypress čip: C7C63723 alebo C7C68013 Ich príklad zdrojového kódu DVK obsahuje aplikáciu Visual Basic6 jazyku.

Som si celkom istý, že nepotrebujete USB na sériový prevodník čipy. Ako "saeed_pk" povedal, môžete prepnúť na niektorý z týchto: PIC18F2455, PIC18F2550, PIC18F4455, PIC18F4550, PIC18F4450. Ja vám môže poskytnúť kód, ktorý sa zapíše na MCU v oboch Basic a C jazykov. Môžete skontrolovať, http://www.mikroe.com Nájdete tu mnoho kompilátorov nich má vstavané knižnice, tie môžu slúžiť ako rozhranie USB s fotkami. Dúfam, že to pomôže.

saeed_pk Môžete mi prosím miesto kódu C pre USB uveďte, pre ktorý ovládač to je? Ak človek vie, ako implementovať USB rozhranie 8051 alebo ATmega32 dajte mi prosím vedieť čo najskôr Possible!

Ahoj, ja chcem preniesť dáta z jedného USB na iné USB pomocou MC prosím, pomôžte mi.

Ak máte dva USB je na rovnakom mikroprocesora, stačí napísať program, ktorý nadväzuje na body z jedného rozhrania z iných a naopak. Tam môže byť lepšie riešenie, podľa toho, aký typ vodiča triedy USB si chcete používať (napr. v prípade Mass Storage môžete vykonávať operácie so súbormi). Ak je USB rozhranie sú vzdialené a sú pripojené k UC s niektorými ďalšími autobusom, môžete písať aplikácie pre túto zbernicu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back