pomôžte mi moc CPLD pre zníženie tech?

N

niks

Guest
Im pomocou XCR3064XL CPLD od CoolRunner II rodiny.Chcel by som vedieť, ako môže aj znížiť spotrebu energie v tomto.Jednou z možností je využitie chatu s obmedzením COOL_CLK.Akákoľvek iná technika k zníženiu sily consuption.
jedna vec by som chcel vedieť, je, ak ich nepoužívate im niektoré flops v CPLD potom Ako moc sa ty-flops rovnako ako zastávka clockin rovnaké.
Thanks in advance
~ ~ Niks

Power spotreby v programovateľnej zariadenia závisí na activly prepínanie buniek a modulov. Čím menej z nich je swithing na poskytnutie času.
menej aktuálne čerpanej je. Čím vyššia je frekvencia hodín sa častejšie logig bude Swich a aktuálnejšie bude používať.
Skúste acomodate týchto vhľad do svojho návrhu. Pamätám návrhom som rokmi a klobúk aj k zníženiu spotreby elektrární. Som skončil s použitím pterms v produkcii umožnila a iba s využitím výstupov, keď som potreboval Tieto. Mám na mysli aj dal poutputs vo vysokej impedancia a iba umožniť im Quen potrebovali byť.

Nazdar,
Môžete sa pokúsiť, aby sa návrh úplne asynchronní (bez času na všetky, a tak moc náročné len v priebehu vonkajších udalostí), alebo ak máte akékoľvek udalosti svedčí vonkajší signál Môžete je globálny hodiny umožňujú (a výstup umožní ako je uvedené EltonJohn)
S pozdravom,
FS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back