Pomôž mi, aké sú problémy 65nm designu a layoutu.

M

madhu01

Guest
Dobrý deň, prosím, pomôž mi dostať nejaký dizajn a usporiadanie problémy 65nm. S pozdravom, Madhu. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 21 minútach: [/color] [/size] prosím niekto pomoct.

Dobrý deň, Každý, prosím, pomôžte mi dostať nejaký dokument na 65nm. S pozdravom, Madhu

zlievárne, ktoré používate? Prečo nemôžete získať z nich>

Dobrý deň, v 65nm procese budú niektoré funkcie sú: veľké rozdiely v GDS v procese rohy (krátky kanál efekt), veľké VT zmenám v dôsledku DIBL, veľké zvodové prúdy v dôsledku nízkej VT zariadenia, nižšiu VdS a brány oxidu Rozdelenie napätia, lepšie Mu * Cox hodnotu, a preto lepšie vedie elektrický prúd. S pozdravom, Jitendra.

Ahoj JIT, ktoré som videl ur bodov, uveďte prosím niektoré dokumenty, ktoré môžem získať ďalšie knowlegde o tejto technológii. Ak sa u môžete zaslať aj doklad o dizajne a layoutu, bude to veľmi dobré. S pozdravom, Madhu.

Ahoj Madhu, spýtajte skvelý pre dokumenty, na ktoré ste working.It nemá zmysel sa pozrieť na niektoré ďalšie skvelý na 65nm proces parametre, a tiež sú dôverné docs.Nobody vám poskytne im. S pozdravom, Jitendra.

Hai JIT, Iam nežiadame žiadne skvelý dokument, IAM len žiadať, aby poskytovali všeobecné záležitosti, ktoré nie sú pre konkrétnu technológiu. S pozdravom, Madhu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back