Vážení GO pre MEMS APLIKÁCIE oblasti bezdrôtovej komunikácie. DESIGN & vyrobiť MEMS INDUCTOR a Capacitor, vložte ich do LNA, FILTER, VCO a som si istý, že u bude GWT PhD.
ok .. tak veľa, ale navrhujú, MEMS Vážení doesnt to vyžaduje vysokú úroveň znalosti okruhu projektovanie a tak? A čo vyhliadky na prácu ... je to v súčasnej dobe horúcej?
Nemyslím si, že RFMEMS je určite dobré téma výskumu teraz. Najlepší čas pre výskum RFMEMS už minulosťou a budúcnosť je neistá. Hovorím to, ako môžete zistiť, že už nie je jednoduché vymýšľať nové RF-MEMS zariadenia, nápady, jednoducho preto, že má veľa práce už bolo urobené. Možno, že použitie týchto zariadení vo filtroch, antény je stále aktívny, zistíte, proces pre dosiahnutie týchto cieľov sú zložité. A čo priemysel RFMEMS? Rovnako ako ostatné MEMS, nikto nemôže akceptovať jeho zložitosti pri výrobe a relliablity problémy. Úspešné modely sú len akousi swithes FBAR alebo v obmedzenej oblasti. Mám záujem o váš názor na tému RFMEMS. Ak má niekto nejaké pripomienky k tomuto, bol by som rád!
Podľa môjho názoru Aktuálne témy pre akademický výskum v RF vrátane softvérového rádia, Cognitive Rádio / Rádio laditeľné, Ultra Wide Band. Ďalších oblastiach RFMEMS, kovové materiály alebo Photonics / THz zariadení apod má nejaký vzťah k RF. Ale hlavné výskumný úloha môže byť úplne odlišný.
[Quote = toyotacamry] Má niekto predstavu z tézy, že štúdia vplyvu žiarenia na ľudský antény? [/Quote] My elektromagnetické prof robil jeho PhD na to, s ohľadom na mobil žiarenia. Jeho meno je Michael Jensen, môžete sa pozrieť ho na ee.byu.edu a overiť jeho životopis na papier.
Správne povedal, ZČU, je dobré téma. Viac ako uvidíme veľa gagets podporu certifikovanými bezdrôtovými USB rozšírenie, ktoré používa protokol ZČU. Tam tiež bol veľa dosiahnuť už vykonaných v tejto oblasti.
Ak je obvod dizajn nie je to, čo hľadáte, by som odporučil MIMO. Je tu veľa práce urobiť okolo navrhovanie a finetuning algoritmov pre optimalizáciu vysielača a prijímača parametre pre dosiahnutie optimálneho výkonu. A ako 802.11n je už usadený dobre, snáď sa snaží nájsť iné aplikácie.
Numerická a výpočtovej veci v Electromagnetics ešte horúca dnes, možno budete chcieť pokračovať. Najlepší spôsob, ako sa pozrieť do výskumu témy diplomovej práce by bolo vyhľadávanie pomocou výskumných prác na IEEE anténu a prop trans alebo MTT.
Ako sa o inteligentný antény? [Size = 2] [color = # 999999] znejú 1 hodina 33 minút: [/color] [/size], že je vývoj inteligentných antén pre bezdrôtové siete 3. generácie, čo sa snažím povedať je, že vývoj základného stanice prototyp pre tretiu generáciu bezdrôtových celled sieť, ktorá sa opiera o rad nových širokopásmové technológie mikropáskového anténa, ktorá je práve len návrh .... to je všetko, ja viem .... veľa šťastia
Ahoj Nigosawa, myslím, že od tej doby máte zázemie informatiky sa môžete vypraviť v oblasti automatizovaná elektronická projekcia pre RF. Myslím, že táto technológia je ďaleko ďaleko pred veku a EDAs sú rovnako ako v dobe kamennej. Nemáme dobré EDA nástroje, a tak ako inžinier trpíme. EDA nástroje spoločnosti ako Cadence a Synopsys dokonca platí naozaj dobre! Tak, práve za túto možnosť moc .. Raduga ide
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.