Pole pre PhD v RF a mikrovlnné rúry

N

nigosawa

Guest
Ahoj chalani Robím majstri v komunikácii RF chcem sledovať PhD v RF a mikrovlnné rúry, ale mám tušenie, ktoré oblasti zvoliť si, prosím navrhnúť mi, čo by som mal ísť pre moje dizertačnej ... navrhnúť mi, o najnovších trendoch mám nikoho poradiť s tak sa pýtam vás nasmerovať ma, že by bolo skvelé, keby ste mi pomohla promply inak by mi Termíny pre podanie žiadostí

Salaam môžete pracovať fázový šum RF a mikrovlnných obvodov. hajimiri myšlienku, reed.he je poradcom v Caltech a práca bola fázový šum. práca vďaka fázový šum. ardalan

Znie to dobre [quote = electim2004] Salaam môžete pracovať fázový šum RF a mikrovlnných obvodov. hajimiri myšlienku, reed.he je poradcom v Caltech a práca bola fázový šum. práca vďaka fázový šum. ardalan [/quote]

nemusíte sa zdajú byť veľmi prirodzený bádateľ potom! Poď! .. ísť a pracovať za pár rokov, sa na niektorých projektoch, a nakoniec budete viac motivovaní, a majú predstavu o tom, čo robiť. Čo tak stráviť nejaký čas čítaním posledný časopisoch, ale kopať do nápady sami ..

Má niekto predstavu z tézy, že štúdia vplyvu žiarenia na ľudský antény?

GO pre tvorbu veľmi vysokých frekvenciách (> 200GHz) communucation systém dizajn a študijné výkon vášho navrhnuté súčasti. Hľadať v GOOG: Podľa

Drahý priateľovi, ako jeden z chlapcov povedal, váš predmet výskumu v programe PhD závisí do značnej miery svoje vlastné záujmy a pre-výskumné počas obdobia Ing. Ale rovnako ako návrh, môžem povedať, sunbect na ultra krátkych vĺn obvody a tiež RF MEMS sú dva z hlavných tém na svete v tomto okamihu. Dúfam, že vám úspech.

Jo, ja myslel atennas taky, ale mohol by ste mi prosím podrobnejšie spracovanie tejto témy ... mám na mysli konkrétne to, čo by som mala v jednej z antén môj učiteľ navrhol, MIMO .... Čo si chalani hovoria o ňom

V dnešnom RF a mikrovlnné techniky, projektovanie pasívnych a aktívnych filtrov je dobrou voľbou pre štúdium a prácu. Ako príklad. Môžete pracovať na aktívny filter design mikrovlnných frekvencií. Mám priateľa v Arizone univerzity, ktorý teraz pracuje na tom.

Vždy sa môžete pred svojím pánom výskumný projekt PHD ako žiadny projekt možnému terminál.

Dobrý deň, myslím, že nemáte žiadny problém hľadať IEEE papiere a nájdenie nových výskumných tém, tiež musíte poradiť so svojím poradcom Myslím, že on / ona vám pomôže. čau viva Persia

Páči sa Vám veľmi vysoké frekvencie RF. Môj priemer je optika

Vlastne som urobil mojej bakalárskej v počítačoch mojej majstrov je v komunikácii RF Mám v úmysle pokračovať v tejto oblasti, ale nemôžem ísť do obvodu navrhovať ako u viem, že nemáte moc na pozadí v teórii designu okruhu to je dôvod, prečo som sa pýtal na váš návrh o tom mi niečo, čo by mi to vyhovovalo, a tiež podľa aktuálnych potrieb mojej majstrov sa chystá dokončiť za dva mesiace nebojte o čítanie až .... budem mať štyri až päť mesiacov, ako môžem začať moje PhD .. . prečítam až na požadované pole, rovnako ako nutné pred začatím doktorandského tak mi nejaké pekné návrhy

yu chcete urobiť PhD? n THT aj v komunikácii? Mayne! ur FRM počítača .. skúste smthing v C, C + +, atď ... sú r d Rockin sveta! m FRM comm oblasti n nt getin prácu ... to u nenávisť programovanie? i WNA do PhD rovnako .. Dôvod: 1> Obtiažne dostaniu prácu BT Neexistuje žiadny bezpečnostný aftami PhD rovnako .. ma spolubývajúci wif PhD v komunikácii s NT, ako sa to aftami vedie úspešne v posledných 3 rokoch .. 2> m vo Veľkej Británii, a to trvá 3 rokov tu miesto 5 v USA 3> snaží získať finančné prostriedky inak G2G späť 2 indický nájsť prácu .. čo vo Veľkej Británii sa pýtajú, fr residentship ňu DN mať .... [:(]... Nanako dukhia SAB sansaar .. znamená every1 v D svet je tak sayd tak hlavu hore kámo! [: P]

No jo ja nenávidím to je dôvod, prečo programovanie som prešiel na komunikáciu jo nie je žiadna záruka, že by sa dalo získať zamestnanie po PhD, ale stále sa zvyšuje šanca, po PhD som vo Veľkej Británii príliš btw lol

[Quote = nigosawa] No jo, ale ja stále ešte šance sa zvyšujú po PhD l [/quote] Dávajú u viac času povedať, ur rodičia .... Otec m pokračuje v štúdiu: D. ... ma spolubývajúci povedal THT inžinier s 2 r exp ročne preferovaná nad ním (PhD) 4 miesto Sr Er.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back