pokiaľ ide o antény, potrebujú naliehavú odpoveď

K

kbmanick

Guest
Vážení, PIFA anténa pracuje na 2,2 až 2,7 GHz s všesměrovým vzorom. ale meria zisk antény je-7dBi. 1. bude vhodná pre všetky potrebné aplikácie? Videl som niektoré produkty spoločnosti s negatívnym ziskom. Nie som schopný pochopiť fyzikálny význam. Ak niekto z vás je schopný mi spätnú väzbu o svojej antény to bude užitočné, aby som ju napraviť. sa vďaka vopred KBMani.

Možno by ste si urobiť odkaz analýza rozpočtu na konkrétny príklad a zahŕňajú zisk Tx power Tx, Rx zisk, citlivosť prijímača, šumové číslo a voľné miesto cesty straty. Ak sa Tx výkon a zisk antény je dostatočná pre podporu svojho Rx citlivosti, NF požiadavky na Vami požadovanú vzdialenosť (FSPL) na svoje špecifické frekvencie, potom bude podporovať prepojenie ........ všetko jednoducho povedané samozrejme.

Teoreticky je maximálny priemerný zisk PIFA nie je väčšia než 0dBd, ale videl som mobilný rádia na trhu, zisk antény okolo 8dBd. Pracujú zle, ale sieť nie je odmietnuť, pretože ostatné RF vystúpenie kompenzovať (RX citlivosť a výstupný výkon TX).

takže to znamená, že zisk antény je dostatočná pre mobilné applications.right? s vďaka, kbmani

Antény závisí systémom rozpočtu a niekedy záleží na type siete. -7dBi sa zdá byť príliš nízka pre mobilné aplikácie, pre udržanie dobrej LINK.

Všesmerová anténa by za normálnych okolností očakávať, že okolo 0 dBi zisku za zodpovedajúce polarizáciu. Existuje mnoho druhov je to možné a PIFA je jeden. Ak budeme predpokladať jednotné osnovy (4 pi streadians) smerovosť by 0 dB. Väčšina Omni antény pohybujú okolo tejto hodnoty. -7 DBI Hodnota, ktorú citujú naznačuje nízka účinnosť a niečo je asi zle v anténe. Môžete vidieť dobré (nízke) činiteľ odrazu a môže byť zavádzajúce myslieť, že je anténa dobre. Vysoké straty niekde v krmive sa zvyčajne prejaví ako dobrý zápas, ale s nízkym ziskom, čo je pravdepodobne prípad. Pýtate sa, či PIFA mohol ešte pracovať, a odpoveď znie áno, s možnosťou napájania a citlivý prijímač. Tieto druhy získavajú hodnoty sú tiež väčšinou videný s elektricky malé antény a môže byť dôsledkom snahy zmenšiť antény.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back