podivný problém s transformátorom

I

is_razi

Guest
Ahoj everey telo, som nedávno postavená doska pre meranie odporu tým, že pošle prúd a čítanie vyvinul napätie na rezistore. Mám použiť 220V transformátora s tromi výstupom každý pre 5V, 12V a-12V zdroje. ale tam bol zvláštny problém. keď zmením fázu a nulový vstupné hodnoty obvodu sa líšia. Prosím, dajte mi vedieť, ak by ste mali tento problém, a ak áno, alebo ak máte pripomienky, prosím povedzte mi, čo je príčinou a ako môžem vyriešiť to. s pozdravom. :?::?::?::?::?:

"Ale bol to zvláštny problém. Keď zmením fázu a nulový vstupné hodnoty obvodu sa líši" Naozaj som nepochopil, čo presne je tvoj problém .. je u pls objasniť! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] u znamenať u trvať čítanie, a potom u transformátora obrátiť i / p line-neutrálny, čítanie sa líšia?

som čelil podobnému druhu problému dlho back.I príliš couldnt nájsť žiadne relevantné raason pre that.I len k záveru, že mohlo dôjsť k nelinearita v transformátora vinutia, alebo niečo takého. Ale myslím, že tu by mohla vyriešiť problém pomocou zdroj konštantného prúdu CKT (jednoduchá pomocou dvoch tranzistorov). Sú u robí? V takom prípade je zvyknutý byť prípadné zmeny v čítaní, pretože prúd je konštantná bez ohľadu na I / P coltage variácie. ide,

Ahoj ste povedal o probléme, takže pre môj návrh a znalosti, ktoré musí využívať iba 12 a -12 voltov (uprostred písal transformátor 15 V a DC napájacie napätie 12 a -12), takže odpoveď transformátora môže byť linear.plz odpovede, keď je vyriešený problém

[Quote = is_razi] hi everey telo, som nedávno postavená doska pre meranie odporu tým, že pošle prúd a čítanie vyvinul napätie na rezistore. Mám použiť 220V transformátora s tromi výstupom každý pre 5V, 12V a-12V zdroje. ale tam bol zvláštny problém. keď zmením fázu a nulový vstupné hodnoty obvodu sa líšia. Prosím, dajte mi vedieť, ak by ste mali tento problém, a ak áno, alebo ak máte pripomienky, prosím povedzte mi, čo je príčinou a ako môžem vyriešiť to. s pozdravom. :?::?::?::?::?:[/Quote] Môžeš popísať presnejšie, čo testy robíte?

Ahoj každý subjekt, som vyriešil problém tým, že spojí štít senzor GND obvodu. ocele, ale ja neviem, čo sa TNE problém. Preto hodnoty sa menia s meniacou sa fázy a null.also musím povedať, že som pomocou transformátora s tromi izolované výstupy (9V, 15V, 15V), a ja som regulovať pomocou 79xx a 78xx regulátory. a výstupné napätie regulátorov nemení zmenou fázy a nulový miest. : Idea:: |: D::

Od vašej poslednej príspevok Zdá sa, že nejaké kapacitné únik z primárneho do sekundárneho a potom na obvode. Zmena v čítaní závisí od toho, či zo strany primárneho najbližšie k druhej je pripojený k fáze a neutrálne. Videl som to predtým, a v stave vysokej impedancie obvodu vysokou citlivosťou je to skutočný Pita, ako sa zbaviť.

Áno, myslím, ydtech má pravdu. Transformátor nie je dobre postavený jeden.

[Quote = ydtech] z poslednej príspevok Zdá sa, že nejaké kapacitné únik z primárneho do sekundárneho a potom na obvode. Zmena v čítaní závisí od toho, či zo strany primárneho najbližšie k druhej je pripojený k fáze a neutrálne. Videl som to predtým, a v stave vysokej impedancie obvodu vysokou citlivosťou je to skutočný Pita, ako sa zbaviť. [/Quote] Jo, máš pravdu. Videl som podobné problémy. Myslím, že v určitom momente počas vinutia transformátora spracovať jeden alebo viac vinutie je buď poškodený alebo izolačný náter, je v rozpore, ktorý spôsobí "kapacitných" efekt. Tiež, v niektorých transformátoroch je dôležité, či sa pripojíte fázy začiatku či na konci tohto uzla (čo do činenia s magnetickým tokom?).

hai všetko, čo som chcel vedieť, aký typ usmerňovače ur používa k náprave. že nemôžete byť problém s ur transformátora. Bude sa jednať o problém s ur usmerňovačom strane. Myslím dióda.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back