Podivné odpovede v obvode - potreba verifikácia

A

ahmed osama

Guest
prečo také divné výsledok !!!!!!!!!!! Malo by byť len jeden tón?

Dobrý deň, Ahmed Usáma, Zmenili ste krok veľkosť simulácia? Myslím si, že výsledok môže byť artefakt kvôli undersampling. Dúfam, že to pomáha, So srdečným pozdravom.

Dobrý deň, ak váš kmitočet zdroje f1, musí byť časový krok simulátore> 1 / (2f1) (Nyquist teorém). Takže f1 = 100MHz, ako je vaša obvody, musí byť doba kroku> 5nsec. So srdečným pozdravom.

Ahoj, mám odpoveď na rovnakom okruhu. len listern a zmeniť nastavenie pre správnu odpoveď.
78_1252145499.jpg
Bye. S pozdravom, Senthil

Hai, mám vysvetliť Vsource. Ak používate Isource, potom sa vaše krivky odozvy sú správne. odpoveď z dôvodu vysokej frekvencie a jalovej zložky. Závisí tiež na zapojenie okruhu RLC paralelne (RL ll ll C R). Pred vykonaním simulácie, mali by ste sa určite o svoje požiadavky. inak reakcie sa zdá byť divné eventhough právo. Bye.

[Quote = senthilkumar.b] Zdravím, dostal som odpoveď na rovnakom okruhu. len listern a zmeniť nastavenie pre správnu odpoveď.
78_1252145499.jpg
Bye. S pozdravom, Senthil [/quote] Ak používate ideálny vsource ako ponuka, ostatné komponenty sú k ničomu

Dobrý deň, ak je malú hodnotu R spojené sérii so zdrojom, potom je efekt je zanedbateľný s ohľadom na L a R. od porovnaní s R XL a hodnoty. XC zvýšenie hodnoty nie je kolaps odpoveď. Eventhough ak očakávate vysoké presný výsledok zdroj vnútornej R by tam mal byť. Bye.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back