Počiatočná jung o / P DTMF prijímač

G

grittinjames

Guest
hai som robil diaľkové ovládanie pomocou DTMF. Ale ako, aby sa o / P 8870 až 0000 na pripojenie napájacieho napätia. Stačí, Jung hodnoty zapnutí

[Quote = grittinjames] hai som robil diaľkové ovládanie pomocou DTMF. Ale ako, aby sa o / P 8870 až 0000 na pripojenie napájacieho napätia. Stačí, Jung hodnoty pri zapnutí [/quote] Čo to blábol o. Nechápem, čo hovoríte. Prosím, znova stáť na vašu otázku v prehľadnom formáte rozumieť.

hai u poludníka, nebude vedieť, o MT 8870 IC je DTMF prijímač. , Kedy pri moci túto IO sa dá nejaká chyba o / s. Je možné resetovať pomocou sa dáva DTMF vstup somthing ako moc na reset

[Quote = grittinjames] hai som robil diaľkové ovládanie pomocou DTMF. Ale ako, aby sa o / P 8870 až 0000 na pripojenie napájacieho napätia. Stačí, Jung hodnoty pri zapnutí [/quote] Ako ste napísali myslím, že riešenie existuje, a že je potrebné vytvoriť rovnaké frekvencie dvojča D na vstupe MT8870. Môžete použiť dva kryštály, ako to urobiť.

Dobrý deň, priateľ si zdatne. Nebudeme sa crystels s frekvenciou nášho requeremet. nie je ekonomicky účelné venovať cenu dvoch kryštálov pre reset: D:: Myslím, UR odpovede len na body [quote = saubhik] [quote = grittinjames] hai som robil diaľkové ovládanie pomocou DTMF. Ale ako, aby sa o / P 8870 až 0000 na pripojenie napájacieho napätia. Stačí, Jung hodnoty pri zapnutí [/quote] Ako ste napísali myslím, že riešenie existuje, a že je potrebné vytvoriť rovnaké frekvencie dvojča D na vstupe MT8870. Môžete použiť dva kryštály, ako to urobiť. [/Quote]

1). Skontrolovali ste, či pin6 PWDN PIN? 2a.) Pripojte diódy pre každý z výstupného pinu a pripojte ich k tranzistoru kolektor. b.) Pridať RC oneskorenie pri zapnutí, aby sa tranzistor zapne po stanovenú dobu. Cieľom je krátky výstup Jung signál GND pri zapnutí. Skontrolujte prosím, či to môže vyriešiť váš problém, alebo nie Rogerynt

hai rogerynt po nejakej dobe, ktorá je transister vypínať Junk / p sa znova. tomto okruhu nie je čistiť zámok prevziať na výkon až o / P je 1111. krátku dobu o / p bude schopný udržať 0000 podľa ur plniaci okruh zabudnúť na ic.after, že 1111 používa pre prepínanie niektorých zariadení sa zapne. To nebude vedieť, TX. WT som shuld do teraz som si battry zálohovať. To tiež má niekoľko nevýhodou

Ahoj, myslíš ic vyšle jung pravidelne? Ak je ic pošle Jung iba v okamihu zapnutia, potom RC oneskorenie spôsobí tranzistor zapnúť na krátku dobu. Preto sú PIN diódy vytiahol na GND tohto tranzistora a tým aj Jung údaje pochádza z tohto piny sú skratované na GND. Akonáhle sa tranzistor vypne, údaje by mali pochádzať z niektorého z týchto pinov nie je v rozpore s ostatnými, pretože diódy sú v opačnom zaujatosť. (Preto je signál, prejde na ďalšie piny) Rogerynt

hai rogeryth Vďaka za ur analýzu. Môj projekt je diaľkové ovládanie. tohto obvodu prichádza na strane príjemcu. ako u IC, že nie je pravidelne odosiela dáta. pri moci, až sa to vygenerovať dáta. bude zámok až do budúceho dátumu pochádzajú. ur okruh nebude pomáhať pri odstraňovaní tejto lathch. Po transister off Tieto dáta budú ukončí ešte

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back