plzzzzzzz pomôžte mi ........( SGCPW)

R

Ramani

Guest
ahoj všetkým,
Musím nájsť charakteristiky impedancie naukladaných uzemnenej koplanárne vlnovodu sa za použitia akejkoľvek číselnej simaultion.
existuje nejaká analytická formuals k dispozícii pre túto ......
Ak aj use FDTD simlation nástroj, wat r možné parametre sú k dispozícii pre skladané uzemnění koplanárne vlnovodu získať?
a aký je postup, že musím dodržiavať získať tieto parametre.
Ak aj use PML okrajové podmienky pre sgcpw, čo r umiestnenie já hav použiť PML buniek.

plz help me ........

čakanie na somones pomoc ........

Ahoj, Ramani:

Zeland ponúka freeware "LineGauge Basic" pre väčšinu populárnych vedenie (www.zeland.com).Overil som si to a uzemnenej CPW patrí medzi jednu z TLNs.Som z Zeland.Vďaka!

S pozdravom,

hello Jian,
vďaka za vaše vecné informácie.Stiahol som si software.já tiež potreba poznať základné formulácie parameter ťažbe.
tj, nemusím vedieť, ako extrahovať s paramters z FDTD výsledkov simulácie (teoreticky) robiť u mať akýkoľvek materiál týkajúci sa rovnaké.
Ak áno, prosím pošlite mi ju.pocínovat u pomôcť mne až na citát parametre naukladaných uzemnenej koplanárne vlnovodu pripája táto odpoveď .........

predvídanie ur reply
Ramani
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

hai,
keď idem analyticky, potom to, čo je postup, že musím sledovať až k citát vyššie uvedených parametrov.

Ahoj, Ramani:

Ak chcete extrahovať vstupná impedancia Tsin, stačí vziať DFT z V (t) a I (t), získať V (f) a I (f).Potom Zin = V (f) / I (f).Od Zin, môžete získať 50-ohm normalizačne s-parametrov.Ak chcete nájsť všeobecné s-parametre štandardizované na portu impedanciu, mali by ste sa pokúsiť získať dopadajúce vlny a odrazená vlna.Mala by existovať miesta, môžete nájsť rôzne spôsoby, ako to dosiahnuť.Ak nemôžete nájsť rovnako, môžete skontrolovať, že v mojom Ph.D.práce (Jian-X. Zheng, katedra EHK University of Colorado v Boulder, 1990. som implementoval niekoľko spôsobov, ako vyriešiť. Myslím, že som nevydala žiadne kniha o týchto režimov a moja práca by mohla byť Ph.D. jediné miesto, kde nájsť schémy som implementoval. Regards.

hi Jian:
i cant get vaša Ph.D práce z url.
plz daj mi odkaz na získanie práce.
ako nájsť hodnoty a aj z elektrické a magnetické pole.

Ahoj, Ramani: Sorry.Nechcem viesť elektronickú kópiu mojej diplomovej práce.Pre V, môžete si vziať integráciu E medzi 2 vodiče.Lebo ja, mali by ste byť cyklus integráciu za jednu z vodičov.Pozdravy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back