plz pomozte ..... Potrebujem JPEG kód v MATLAB

N

najjarico

Guest
časť svojho posledného ročníka projektu musí JPEG kód v MATLAB pre kompresiu obrazu ešte pred prenosom. Ak je niekto mať, prosím pomôžte mi. : Cry:: cry:: cry:: cry:: cry:

[Size = 6] [/size] Dobrý deň, ak taká funkcia existuje len otvoriť zložku a na paneli nástrojov otvorte jej m súbor ju sledovať krok za krokom tak, aby mohol rozumieť u jeho funkcie

Prejsť na MatlabCentral h ** p: / / www.mathworks.com / matlabcentral / fileexchange / loadCategory.do a hľadať jpeg. Nájdete niekoľko súborov v "Image Processing -> Compression".

[Quote = MedDRA] [size = 6] [/size] Dobrý deň, ak taká funkcia existuje len otvoriť zložku a na paneli nástrojov otvorte jej m súbor ju sledovať krok za krokom tak, aby u pochopil jeho funkciu [/quote] Prepáč, som zle, nie je tak pripravený funkciu v MATLAB

Pozri "imwrite" - je JPEG parameter pre zápis. Môže byť, môžete ju sledovať

Ďakujem za radu, ale snažil som sa všetky funkcie v JPEG firmy MathWorks webu, a to nefungovalo. Zdá sa, že niečo chýba. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size]
Ďakujeme za Váš záujem, môžete vysvetliť viac? čo je "imwrite" a ako môžem sledovať, že?

[Size = 6] [/size] použitia DCT pre kompresiu (diskrétna kosínusová transformácia), vyhľadávanie Google nájdete dobré vysvetlenie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back