plz pomozte: nápady pre maturitné projekt

N

NoHa111

Guest
[Size = 3] Ahoj chcem, aby moje maturitné projekt v oblasti bezdrôtových a mobilných komunikačných podaná Čítala som veľa o každú tému a ja som undrstanded myšlienku ako celok, a mňa zaujíma: VoIP, WiFi, WiMAX, OFDM a rôzne mobilné komunikácie (GSM, CDMA, UMTS, GPRS), ale jednoducho nemôžem prísť s nápadom alebo inými slovami, čo sa dá urobiť ako maturitný projekt vo vyššie uvedených tém .. plz chcem U uviesť podrobnejšie predstavu a zdrojov používaných programov apod Nechcem zdroje o témach aj stačí nápady vďaka vopred [/size]

haii, ak je ur záujem o OFDM, môžete to urobiť projekt, ktorý area.i je nadchádzajúce now.many výskumy sa deje v tejto oblasti. sa môžete obrátiť IEEE doklady (2005-2006) a tiež časopisy. Môžete použiť aj MATLAB Ak nepoznáte ďalší softvér. veľa šťastia.

[Quote = geetha] haii, ak je ur záujem o OFDM, môžete to urobiť projekt, ktorý area.i je nadchádzajúce now.many výskumy sa deje v tejto oblasti. sa môžete obrátiť IEEE doklady (2005-2006) a tiež časopisy. Môžete použiť aj MATLAB Ak nepoznáte ďalší softvér. veľa šťastia. [/quote] Vďaka alot.but Aký je názor, že možno dosiahnuť za maturitnú projekt v OFDM Poznám jednu myšlienku, je zavádzanie OFDM prijímač .. ďalšie nápady? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] [quote = ivar4ever] Modelovanie a simulácia blednutiu kanálu thx moc za ur pomoci Ahoj kluci a ďalšie nápady naozaj potrebné, aby čo najskôr

Jeden z mojich priateľov práve prevádza Encoder Viterbi na SAD.

Ahoj chalani .. viac? Plz potrebujem ur pomôcť čo najskôr na môj posledný rok projektu thx vopred

Dobrý deň, Noha, si u myslel plánovanie? Buď GSM alebo UMTS? Myslím, že to skvelý nápad, ak sa u plánovacieho nástroja .. V prípade záujmu môžem ur pomôcť u pozdravom Asse Sádek

Dobrý deň, máte veľa možností. Ak máte záujem o systém ako celok, môžete vykonávať simulácie systémov pre niektorý z týchto noriem môže byť vykonané na MATLAB alebo ADS Ptolemaios, ktorý je mimochodom oveľa silnejší!!, Môj návrh, OFDM. Je to naozaj sľubne. Nájdete ju v WiMAX 802.16 (a listovať e) a WiLAN 802.11a / g, ale dbajte na to, je to naozaj ťažká štandard, Ako ste si možno teraz, každý štandard je PHY a MAC vrstvy. Myslím si, že by mohlo byť viac intereseted vykonávať MAC. aj keď som injoyed stavebné WiMAX PHY pre môj projekt Grad.

Ako navrhol ostatnými, ak môže záujem u ur simulovať celý systém pomocou simulácie systémov, alebo môžete len u realizovať PHY / MAC vrstvy. U možno vykonať CAC (Call Admission Control algoritmus) alebo plánovanie algorithm.u môžu navrhovať nové n povedať, ako to funguje lepšie ako ostatné algoritmy. U možno tiež vykonať porovnanie rôznych algoritmov hovorí CAC a plánovací algoritmus možno použiť u NS-2, MATLAB alebo OPNET softvér pre toto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back