pls help mikroprocesor programmin!

B

babatundeawe

Guest
pls som začiatočník v programovaní mikroprocesoru, keď mám základná znalosť toho. Používam mikrobasic vo svojej praxi, ale aj napriek tomu zistí, že môžem písať programy pre niektoré obvody. Ale čo som sa zistiť, neviem, ako môj program toku. priateľ mi povedal, že by som mal učiť algoritmus alebo flowcharting. ale i cant Zdá sa, že si knihu o ktoré sa u pomôcť pls. vďaka anticpation

Prejdite si stránku Mikroelektronika sám. K dispozícii je on-line zadarmo knihu, ktorá by vám mal pomôcť začať. S pozdravom

V prvom rade musíte vybrať CPU rodiny, tj 8051, PIC, AVR a ARM, potom študovať jeho architektúra výučby.

[Quote = sci-3D] V prvom rade musíte vybrať CPU rodiny, tj 8051, PIC, AVR a ARM, potom študovať jeho architektúra výučby. [/Quote] pls môže navrhnúť u ebook, ktorý by mohol ísť do hĺbkové v programovanie až na mikrobasic, že som pomocou. pls ak u mať jeden, môžete nahrať na môj mail box talktoabm@yahoo.co.uk alebo babatundeawe@gmail.com . pls dont froget, aby mi pomohol tlačidlo, aby som mohol Kliknite pre u. vďaka

Po prvé, mali by ste zvoliť MC, AVR, PIC apod .. PIC je tak ľahké program. Používam montáž do programu PICS. Len 35instructions učiť sa a máte možnosť zostaviť veľkú kódy. Všetky príklady sú k dispozícii na webových stránkach S pozdravom mikročip

Ako niekto správne poznamenal Najprv vyberte mikrokontroléru začať. Potom spustite programovania v programovacom jazyku assebly. Ak je napr vyberiete 8051 série (pôvodne od Intelu), môžete získať veľa freeware montérov previesť assembleri program do hex kód, ktorý možno vypáliť do mikroprocesora. DS5000 (8051 séria člen) z Semicondctors Dallas (dnes Maxim) má sériové downlaoding funkcie prostredníctvom portu UART, ktorý je veľmi užitočné pre začiatočníkov začať programovanie akýchkoľvek nákladných programátor, len s pomocou PC a RS232 všetky možno na chleba doske. Akonáhle sa po zoznámení s programovacím assembleri, C jazyk je najlepšou voľbou pre embedded programovanie. Môžete získať mnoho C ompliers pre rovnaký mikroprocesor série. Ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie podrobnosti, Neváhajte sa opýtať. Tiež nezabudnite na hit "Pomohlo mi", ak to pomôže: D

Myslím, že keď ste sa dozvedeli o 8051 rodina sa môžete ľahko naučiť tie ostatné. jednoduchých 8051 čip obsahuje všetky aspekty hardvér, čo potrebujete vedieť. inštrukčnú sada je pret blízko moderné procesory Pentium. nájdete v knize''8051''embeleded systémov. Myslím, že je Ind book.easy angličtina ako well.i tiež help.send mi email Pvt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back