Planárne anténa s vysokým výkonom

J

Jurbrian

Guest
Dobrý deň! Vie niekto akejkoľvek planárne anténu alebo substrát pre mikropáskové antény, ktorý si poradí / support vysoký výkon? Mám na mysli niečo okolo 4 kW. Začínam projekt na planárne anténa pole pre diaľkové snímanie, ale mám nejaké problémy nájsť apropriate prvok, ktorý podporuje vysoký výkon. Vďaka!

Ak je anténa musí byť rovinný a predpokladám, že máte na mysli mikropáskové štruktúry. Môžete chcieť, aby zvážila keramické dielektrikum. Ďalšou možnosťou je planárne vlnovod ploché pole. Nemusíte uvádzať požadované vlnové dĺžky a šírky pásma. Ako veľký zisk chceš? Aké sú požiadavky na veľkosť? Čo je to aplikácie? Aké sú požiadavky na zdroj? Len niektoré veci, aby zvážila.

Anténa bude použitá v poli pre diaľkový prieskum aplikácie. Šírka pásma by mala byť 350 - 450 MHz, so ziskom nie nižšiu ako 9 dB. Plocha pre pole je obmedzené na 1.3x0.8 m. Nemyslím si, že nielen v mikropáskové antény, ale v PIFAs tiež. To záleží na podporovaných moc. Ďakujem vám!

Na základe veľkosti otvoru a získať požiadavku považujem za roh pyramídy ako alternatívu. Je ľahké vyrobiť a ťažké zranenia s prenášaný výkon najmä v prípade, môžete použiť vlnovodu ho kŕmiť. Obchodné rohy sú k dispozícii. Pozrite sa na MI Technologies a možno nájdete, čo potrebujete, a ušetriť čas na vykonanie jedného. Viem si námietku roh. To je dané, že anténa je vždy príliš DA! @ # # Veľkej.

Vážení Jurbrian, súhlasím niektoré repliers pravdu. Vďaka, že vysoký výkon, a navyše chcete, aby sa v poli na konci, je rozumnejšie používať vlnovody miesto. Tieto prvky sú dobre známe zvládnuť vysoký výkon kŕmenie. Alebo možno, niečo, čo si môže myslieť, mikro-PIFAs. To znamená, že možno pevné kovové PIFA, ale rozptýlené vo vzduchu. Takže všetky projekčné rovnice sú založené na air-substrát. Ja neviem, či to bude fungovať, ale stojí to za myšlienky. Dúfam, že to pomáha, Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back