pikprog - programovanie PIC zariadenia

D

donkey41

Guest
Ahoj všetci, dávka niekto má nejaké skúsenosti s PIKPROG / PIKPROG +? ( http://www.elnec.com/pikprogplus.php ) som chcel kúpiť PLUS PICSTART .. ale po prečítaní info o tomto probléme, som si istý, či si kúpiť picstart plus pikprog +. Sám, ICSP zariadenie stojí okolo 1000 eur (s Promate II a ISCP modul). Akékoľvek pripomienky či komentár bude veľmi užitočná pre moje rozhodnutie. Vďaka

Dobrý deň, podľa môjho názoru PIKPROG je veľmi dobrý a lacný programátor PIC. Je to veľmi rýchlo, pretože pracuje na paralelnom porte PC, podporuje všetky rodiny PIC (12xxx, 14xxx, 16xxx, 18xxx) a tiež sériové EEPROM (24Cxxx, 24Fxxx, 25Cxxx, 59Cxxx, 85Cxxx, 93Cxxx). PIKPROG prijíma mnoho HEX formátu (Intel, Intel EXT, Motorola S, ASCII-SPACE-HEX, atď), a v neposlednom rade je to oveľa lacnejšie, než PICSTARTPLUS.

Dobrý priateľ sme tento programátor v kancelárii príjemné programátor a lacnejšie ako plus picstart, funguje dobre som nenašiel žiadny problém v tom odo dňa nákupu, doma som IC-PROG pekné programátor vo voľnom riadu súlade s propic2 ťažké tovar

Všetky programátorov z ELNEC vyzerá v profi ... Používam smartprog a LabProg bez problémov.

Ďakujem vám všetkým chlapci za vaše komentáre .. teraz som vlastné pikprog: D ďalší malý otázku: Je tam tak ako tak používať tento programátor v MPLAB? ide o

Vie niekto programovací protokol medzi MPLAB a PICStart Plus?

Dobrý deň, niekto má schéma PIKProg alebo PIKProg +, chcel by som sa postaviť. Vďaka

Ahoj, nemám peniaze, stačí kúpiť programátor smartprog na ELNEC. Páči sa mi veľa jeho softvér a chcel ma contruir programátor, prosím, niekto chce po fotografie a schémy hardware. :) Ďakujem moc Môj mail a MSN Messenger: isxdog @ nospam@yahoo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back