PICos18 tutorial nekompilujú

Y

yasser_shoukry

Guest
Som nováčik na PICos18, já spravodlivý zavádzanie ono, konal rovnako ako tutoriál, čo hovorí, ale to nie je zostavovať,

-------------------------------------------------- ------------------------------
Značka: cieľ "C: \ Documents and Settings \ Shoukry Brothers \ Desktop \ picos projekt \ picos2.cof" je zastaraný.
Provádím: "F: \ Microchip \ MCC18 \ bin \ mplink.exe" / l "F: \ Microchip \ MCC18 \ lib" / l "D: \ Jásir \ Maturitní projekt \ Ostatné \ Tools \ PICos18 \ PICos18_v2_09 \ Kernel" " D: \ Jásir \ Maturitní projekt \ Ostatné \ Tools \ PICos18 \ PICos18_v2_09 \ Linker \ 18f452.lkr "" D: \ Jásir \ Maturitní projekt \ Ostatné \ Tools \ PICos18 \ PICos18_v2_09 \ Projekt \ Program \ Int. "" D: \ Jásir \ Maturitní projekt \ Ostatné \ Tools \ PICos18 \ PICos18_v2_09 \ Projekt \ Program \ main.o "" D: \ Jásir \ Maturitní projekt \ Ostatné \ Tools \ PICos18 \ PICos18_v2_09 \ Projekt \ Program \ taskdesc.o "" D: \ Jásir \ Maturitní projekt \ Ostatné \ Tools \ PICos18 \ PICos18_v2_09 \ Projekt \ Program \ tsk_task0.o "/ o" picos2.cof "/ M" picos2.map "
MPLINK 4.02 Linker
Copyright (c) 2006 Microchip Technology Inc
Chyba - nemožno nájsť súbor 'PICos18iz.o'.
Chyby: 1

BUILD FAILED: Fri Dec 01 18:07:41 2006

-------------------------------------------------- -----

to, čo som zistil, že zložka jadra neobsahuje žiadne. o súbore, všetky súbory, ktoré by mali byť. o nie. c ne. o.
Čo mám robiť?

Thanks in advance

Ok, to mi tiež problémom, a tu je riešenie:
Stiahnite si túto verziu RTOS:http://www.picos18.com/Download/PICos18_v2_10.zip
Extrahovat do C: \ PICos18 \ DirectoryNájdete v priečinku C: \ PICos18 \ Kernel \, že všetky potrebné súbory sú tam!
Skúste to a povedz mi, či existuje nejaký problém.
PozdravyAdded po 14 minútach:Máte tu možnosť zostaviť si sám, ako tento člen sa v tento príspevok:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=191719

Takže vďaka za info, že som sa tiež, ktorí majú rovnaký problém ...

ahoj

Môžete nahliadnuť picos18.com.Je tu fórum, kde môžete poslať dotaz.
Tvorca PICos18 vám môžu pomôcť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back