PIC, relé a Flury svetla

M

markdem

Guest
Zdravím všetkých, mám Tring zapnúť svetlo Flury pre moje akvárium s pic pomocou relé. Mám MCP32016 riadenie ULN2803 Darlington pole, ktoré je potom pripojený k relé. Mám 1N4004 dióda inštaláciu cez relé. Keď som staval svoj prístroj, som testoval ho len normálne žiarovky, ale teraz som pripojil moje akvárium svetla, vyzerá to, MCP32016 je zablokovanie, keď zapne relé, napr akonáhle oblúky Flury for Prvýkrát sa relé vypne a nič sa nestane, kým som obnoviť systém. PIC stále funguje ok, ako som aj LCD pripojených, a to bude mať aktualizáciu. Ja som hádať, to má čo do činenia s somthing zapínacieho prúdu, ale relé 10A, a nie som si moc istý, prečo by sa uskutočnením MCP32016, ale nie PIC. Obaja sú si veľmi blízke i seba na stole. Mal by som mať nejaké odpory medzi MCP32016 a pole Darlington? Každý, kto má nejakú predstavu, prečo by to nemohlo byť pravda? Ďakujem, Markovi

Odpory sú filtre môžu byť nie tak efektívne ako tlmivky RF .. Skúste zaviesť LC filter na prívode PIC .. Niečo ako ≈ 1mH medzi [+ zdroj] a PIC VDD PIN a 10 100μF tantal 100 nF keramické súbežne s VDD pinu PIC môže byť riešenie vášho problému .. S pozdravom, IanP

Po prvé, dúfam, že výstupy z poľa Darlington aréna "zviazané dohromady (zisk BJT sa zvyšuje s teplom a dostanete teplotného utečencov, keď sú paralelne partia BJT je.) Druhé, predpokladám, že idete do záťaže sa na trúbku, a nesnaží sa riadiť priamo, ako flourescents vyžadujú obrovské úrovne napätia pre zapnutie tejto doby použitia predradníkov. Je pracovná záťaž, ktoré ste vyskúšali inom svetle? Posledný, skúste optoisolator pre mikro výstup. Možno to nakoniec problém relé vyrezávanie, ale môže zastaviť mikro od resetovania. Iné, než to, že nemôžem byť konkrétnejší.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back