PhD alebo zamestnania po ukončení magisterského inžinierstva

Ahoj Jednou jeden z našich profesorov vyhlásil, že má najlepšie študenti sú tí, ktorí nežijú v "dokonalom svete per a papierov", kde všetko funguje, ako bolo navrhnuté. Myslím, že najlepšie je začať prácu, ktorá sa vám páči, a potom sa k vyzdvihnutiu PHD tému výskumu na základe toho, čo robíte vonku. To je jeden z mojich prianí, keď sa dostanem do tejto fázy života. Na zdravie

Navrhujem u ísť za prácu tak, že budú mať u experience.aftr pracovať dva až tri roky, potom u môžete ísť na PhD.

Dokončenie Ph.D. robí si myslieť inak. Nie je to veľká výhoda!?

Záleží na tom poli, na ktorom pracujete. Pre okruh oblastí, ak vaše hlavné profesor pre PhD má bohaté skúsenosti v oblasti priemyslu, môžete sledovať PhD prvý. V opačnom prípade môže byť lepší nápad mať nejaké skúsenosti z priemyslu ako prvý.

Dobrý deň, môžete pracovať na titul PhD pri práci v priemysle. Zaberie to len univerzite podporovateľ, a niečo proti bolesti: D pracovať dlhé hodiny: cry:. Pivo funguje v pohode. greetz

PhD je prospešný a dáva vám slobodu sledovať to, čo chcete. Ale je to ťažké vozovku. Opýtajte sa sami seba, ak ste rozhodnutý, ako ľudia vypadli na ceste. Aj to, ako sa o svoje ďalšie záväzky, ako napr manželstvo, rodinu a $ $?

dozy_walia, ako s mnohými rozhodnutie v živote, na vašu otázku nie je možné mať black / white odpoveď. Aj čelí podobnému dileme pred 15 rokmi, a rozhodol sa ísť na Ph.D. Keby som mal zhrnúť svoje skúsenosti, povedal by som, že to cítilo zaujímavé byť súčasťou medzinárodnej vedeckej komunity, ale ja som naozaj tlačil som na limite, a to najmä počas 7-mesačné odpisy do obdobia, kedy som pracoval až 19 hodín denne, 7 dní v týždni. Pozrieme sa na to teraz, myslím, že som tak trochu duševne ožiarených v tej dobe. Niekto spomenul, že Ph.D. neznamená, že rozdiel v priemysle. No, Okrem toho, že si okraje v rozhovore čase som vo všeobecnosti súhlasí s tým. Praktické zručnosti sú obvykle požaduje na pracovisku, vzhľadom k tomu, Ph.D. musí byť teoretická. To môže voliteľne mať aj praktickú stránku pochváliť. Ak sa akademická kariéra je v záujme veci sú úplne iné, samozrejme.

No, ak bude u rozhodne sa akademik na univerzite, PhD, než sa najviac uvítali. Navyše, u potreba vykonávať výskum a publikačná činnosť liezť po rebríku. Ale ak chcete byť u inžinier a pracuje vo firmách, alebo poradca, ako MSC bude robiť. Nie všetky zamestnávateľa, majú eminentný záujem na držiteľa PhD v ich firme.

Choď na PhD. Existuje mnoho MS zamestnancov, ktoré môžu robiť prácu, ale veľa chýba základné pochopenie toho, čo robia, čo je v poriadku a robia veľkú prácu. Avšak to môže robiť to pre nich veľmi ťažké zmeniť zamestnanie, nemusí mať základy sa PAT (aj keď po 20 rokoch vedia sakramentsky oveľa viac, než nejaký záznam PhD;))

Povedal by som, že ísť na PhD. Ako sa zvýši vaše schopnosti na určitú tému a po skončení vašej práce na smeny konci 60. rokov:) ... môžete jednoducho presunúť do akademickej ... ale opúšťať PhD v tejto dobe môže viesť k v priemysle navždy ...

Lepšie idete na prácu ako prvý. Máte zmätok, je to preto, že ste afraiding o svojej budúcnosti. Samozrejme každý si myslí, že o svojej budúcnosti. Môžete si urobiť doktorát z korešpondencie. To poskytne rovnakú hodnotu ako to robíte v pravidelných. preto, že získavajú praktické i zážitkom. tak aj po completionof ur PhD, bude sa u 2 možnosti ísť, to je na základe ur záujem. Robiť PHD bez praktické znalosti si bol ........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back