PhD alebo zamestnania po ukončení magisterského inžinierstva

D

dozy_walia

Guest
Robím majstrov v mikroelektronike a System on Chip inžinierstva a snaží sa znížiť jitter, oneskorenie, spotreba energie v IC je tým, že pracuje na úrovni prepojenie pomocou Cadence nástrojov. Mal by som hľadať PhD v tejto fáze, alebo sa snažia prácu? Vďaka anticpation pozdravom!

Ahoj priateľovi, že záleží len na vašej motivation.if si myslíte, že výskum a vývoj je najlepší domény ako Ph.D je solution.take Tour v sieti za účelom overenia svoje ambície a porovnať medzi 2 spôsobmi. Ide. MrElec

Môžete dostať prácu na chvíľu. Získať nejaké skúsenosti v tejto oblasti (pre zmenu), potom sa môžete ísť späť do školy a získať Ph D. Ale chalani povedané, záleží hlavne na vašej motiváciu. Nesledujú Ph D sa nemusíte cítiť vzrušenie / zaujíma dosť. Veľa šťastia v oboch smeroch ...

Ak môžete získať jeden, bez toho by v piat až do očnej buľvy, PHD sa pomoci v rade situácií. Napríklad, ak ste nezávislý dodávateľ a žiadajú o šťavnaté vláda sponzorovala výskumného projektu, rovnako ako SBIR v Spojených štátoch, ktoré nemajú PhD vedľa vášho mena, je vážny nedostatok, aby víťazná! Ako človek starne, a myslieť na možné výučbu niektorých tried, ktoré majú PhD opäť veľké plus. Ak chcete byť technický odborník na právnika, budete potrebovať aj PhD. Inými slovami, ak chcete na vlastnú päsť, s PhD požičiava okamžité credance do svojho poverenia. Ak sa chystáte k inžinierstva vo veľkej spoločnosti, nie je to tak dôležité. V praxi to znamená, ostrý enegineer, ktorá ide von jeho spôsobu, ako držať krok s vývojom technológie je zvyčajne oveľa skôr, PhD čo urobiť prácu! Choď Most-get-um typu engineers Poznám sa nemohol dočkať ďalších pár rokov dostať PhD - chceli byť v priemysle návrhu things hneď! Takže tam je nejaké prirodzené Darwinovej selekcia deje.

Ahoj, myslím, že robiť PhD alebo robia prácu závisí od záujmu a ur circumtances.-Li si u robiť PhD môže pomôcť dostať sa do oblasti, ktorú u skutočne zvolí potom ísť na PhD.

To, čo bolo povedané, je pravda, ale ja by som len doplním dve veci k tejto diskusii. Je ťažšie udržať PhD na výplatnej listine, ako Masters, a skúsenosť je veľmi dôležitá pre zamestnávateľa. Veľa šťastia

Pre dosiahnutie najvyššej pozícii v odbore strojárstvo sa musím dostať MBA alebo PhD? IF-áno, potom by sme mali robiť to pravidelne po majstrami a pozrite sa na prácu .. - V tomto stave sme nemáte žiadne skúsenosti a zamestnávateľ preferuje skúsených technikov, ktoré sú naše staré spolužiačky alebo by sme sa mali dostať 3-4 rokov skúseností a vykonajte PhD? - V tomto stave totiž strácame našej súčasnej práce a budú musieť nájsť inú prácu po dokončení PhD .... Ak to nie je o našich predchádzajúcich skúseností .. že bude veľmi ťažké získať nové zamestnanie .. opäť! Po druhé, akonáhle sme sa odlúčiť od vzdelania. potom jeho ťažšie dostať sa späť ... ale táto podmienka je nt THT dôležité, pretože sme KN prekonať tým, že inšpiráciu a motiváciu! Odpovedzte, prosím, teraz! HOPE, aby ste pochopili môj hlavný zmätku! - IDE

Pre dosiahnutie najvyššej pozícii v odbore strojárstvo sa musím dostať MBA alebo PhD?
Ľudia na najvyššiu pozíciu v odbore strojárstvo, nie Predpokladám, že sa technický expert v jednej úzkej oblasti. Rozšíriť svoj obzor majú skúsenosť v práci požadovanú oblasť na päť rokov a potom ísť na MBA. Na vrchole je to úplne iné požiadavky ... - Sidd

PhD alebo nie PhD, to je otázka. Môj šéf je PhD a on fungovať ako technik, v iných slovách, že nie je jedno, či simulácie sa dobre, alebo ak je zariadenie určené urobiť dobre, atď .. Len pozor, aby sa deje ..... sme opraví neskôr, to je vždy jeho odpoveď. Stretol som sa, že aj profesori majú PhD nikdy dokonca napísal článok o aspoň napísal poznámku triedy. Niektoré PhD sú určené len pre steny, to je strata času.

Ak ste v škole práve teraz, na pomerne slušné škole, potom to môže byť užitočné pre dokončenie PhD, kým ste boli zvyknutí chodiť do školy. To si je to z cesty. Užívanie kurzy v neskoršom veku, zatiaľ čo pracujete, je ťažké urobiť, a ak nechcete dostať prácu u dobré univerzity, že ste naozaj smolu. Dave www.keystoneradio.com

PhD alebo MBA? Ten je vlastne ťažšie. Veľa dobrých inžinierov nakoniec prevádzky malých projektov, a potom nakoniec spustenie viac projektov, a potom blikať oči a majú 50 inžinierov pracuje pre nich, a to je veľmi jednoduché v tej dobe pre niekoho vyššieho manažmentu Pozrite sa dolu a povedať: "Hej, ja nemám rád, ako ten chlapík beží thiings ... Nepáči sa mi jeho pohľad grafy .... Nepáči sa mi spôsob, akým sa snaží získať jeho veci urobiť, namiesto toho, čo som Chcete urobiť ...." a ďalej a ďalej. MBA, vám umožní využiť v prípade pochybností s týmto senior manager, a dá vám niektoré praktické školenie o tom, ako "riadiť hore". Bez MBA, v tomto mieste sa môžete dostať buď prefíkaný veľmi rýchlo, alebo si stlačená ako chyba. To znamená, že to nie ste na najlepšej ceste, MBA je pekný, ale ja by som sa držať technických odboroch a skutočne pracovať na získanie musia byť technicky spôsobilé, a technický vedúci svoje náklady. To znamená, že majstri techniky bola moja voľba.

Myslím, že je potrebné rozlišovať medzi Ph.D je práca a práca. Väčšina Ph.D študentov na Uni. alebo v priemysle vykonávať výskumné projekty v nových technológií alebo vyvinúť novú techniku alebo výrobky, ktoré budú používané v budúcnosti vynálezu. Práce v priemysle znamená bakalárskom alebo magisterskom inžinieri projektové práce, ktoré vyžadujú veľa ľudí k plneniu projektu. Nejedná sa o výskumnú prácu, ale prácu, ktorú opýtať, čo robíte. Takže, ak chcete rozšíriť svoje vedomosti tým, že sa nové veci a robiť vynález, potom sa do Ph.D kurzu. Ale zvážiť svoje možnosti, ak ste "silnú" dosť a majú dobré zázemie. Pri práci v priemysle, často vykonávajú rovnakú prácu po celú dobu a dosiahne prácu hlbšie ako odborník. Potom sa môžete stať skupina / vedúci projektu, ak máte veľa skúseností a niektoré manažérske zručnosti. To je všetko, moje myšlienky.

Ak je ur ďalšie štúdie, potom bude najlepšie, že u U by mala pokračovať na PhD. pretože ak u robiť prácu opäť pokračovať v štúdiu je ťažké bu u môže robiť oba súčasne ako prácu asistenta pedagóga. ide o Noor

Ahoj r 2 spôsobmi. 1) pokračovať a ísť študovať PhD. To je téma, čo Váš sprievodca navrhnúť alebo vybrať vlastný nápad. Ale vybrať si vlastnú predstavu (PhD téma), u je potreba skúsenosť a veľa čítania. Pretože váš PhD práce musí viesť k nejakému výrobku, inak práca PhD nie je užitočné pre odvetvie a znovu získanie zamestnania sa stáva ťažké. (Potom u môže požiadať, či (Post docta alebo zamestnanie).? D) 2) Pri môže robiť PhD bok po boku s úradmi práce, tj práce v niektorých priemyselných a vidieť aktuálne technológie a U si môžu vybrať tému. veľa šťastia

Ďalšou možnosťou je pracovať a mať jednu alebo dve triedy semster. Aj pri 1 trieda semester do 4 rokov, budú mať 30 kreditov, ktoré budú pravdepodobne splní svoje celoročné práce. Zvyšné kredity sa bude práce. Musíte sa uistiť, že škola nemá posuvné okno, v ktorom počet úverov. Napríklad môžu byť dobré pre 10 rokov, čo znamená, že majú 6 rokov, aby dokončil svoje dizertačnej práce na vrchole 4 roky tried. Možno chcete urobiť teraz na plný úväzok, ako sa manželka a deti. Potom znovu prideliť ľudí nevie, čo si vybrať tému, čo znamená, že nemajú žiadne skúsenosti. Bolo by zaujímavé to po práci na niekoľko rokov, ale ťažšie nájsť čas.

Ak ste zvyknutí na akademické prostredie a majú veľmi silnú motiváciu, ísť na PhD! Ako v skutočnosti, zvyčajne PhD sedadlá sú menšie než pracovné miesta. Má "vzácnejšie a drahšie" dávať zmysel?

Záleží na svoje záujmy a svoje mesto. Dávam prednosť práci.

je potrebné zvážiť všetky podmienky: vek, rodina, váš záujem, váš cieľ a svoj život status. Prosím, zvážte to znovu a znovu.

Ak ste sa tešíme na pokračovanie v oblasti priemyslu, nemusíte mať viac ako MSc .. ale ak chcete pokračovať v akademickej dráhe .. učí na univerzite .. radšej výskumu a vývoja tieto veci, potom u lepšie si vybral PhD .. PhD proti priemyslu, je ako maratón proti Sprint .. Ak sa u radšej bežať maratón, potom ísť na PhD .. ale ak Ura šprint chlap, potom priemysel je vhodnejšie pre u ..

Myslím, že robiť PHD je lepšie voľbou len vtedy, keď viete, čo a prečo, čo očakávate od skúseností PhD. Ak si nie ste úplne istí, prečo a čo sa chcete dostať z PHD, potom ísť o prácu ako prvý, a nájsť odpoveď na to, čo a prečo potrebujete titul PhD, do tej doby bude doktorandského štúdia ovocie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back