PCB Základy

G

Guest

Guest
Vždy som si hovoril, ako ľudia vytvárajú efektom ...Predpokladám, že som si okruh, ktorý nie je tak veľký ..Obsahuje iba niekoľko integrovaných obvodov a rezistory a kondenzátory ...Ako sa aj design PCB a potom sa doska PCB doma?Mám na mysli to, čo je potrebné nástroje a podobne, že?

Mám prístup k nasledovné:
1.Multisim
2.Eagle PCB
3.PCB123

Pocínovat niekto byť príjemný pomôcť mne ...?

Máte-li návrh plošných pomocou počítačových programov (ako ste uviedol) Výsledkom je, že vo vašom prípade (doma), je tlač.Viete niečo o domácich fotografiu?Budete potrebovať, aby knowlage vytvoriť "umelecké dielo", a tiež, budete musieť použiť "temná miestnosť".Má to urobil budete používať svetlo-citlivé spreji (pozitívne alebo negatívne) a sprej na tohle prázdne PCB.Potom sa položí túto predlohu na striekané PCB a vystaví sa UV žiareniu.Ďalšie prevádzka bude odstrániť neexponované (exposed) farby pomocou rozpúšťadlá a ďalšie etch PCB v Etchant, ako je napríklad Cleaners ..
Je-li PCB je naozaj veľmi jednoduché, môžete navrhnúť rozloženie PCB na 0,1 "papier, papier obrátiť, potom pomocou puncher ranu miestami, kde ste piny súčiastok, vŕtanie 0,8 mm a pri použití pera PCB (ak ste dont sa môžete použiť injekčnú striekačku a nechty nedostatok) spracováva všetky podložky a nákladné automobily. Potom budete etch palube Etchant a vaša PCB je pripravená .. Maybe tohle nebude vyzerať veľmi profesionálne, ale možno ju vykonať na polovicu hodín ..
Pozdravy,
IanP

Díky moc ..Druhá časť bola veľmi užitočná ...Mohol by som dostať podrobnejšie návod na to?Mám na mysli obsah perá a ako ju používať ...Čo chemikálií používať presne?Prvý z nich je dobrý, ale nemám žiadne chemikálie alebo suroviny, so mnou ...Takže existujú nejaké PCB výrobu kitov k dispozícii vonku?

Making PCB s perom sa zdá byť dobrý.Ale na prvom mieste ako si môžem urobiť layout PCB ...Budem musieť naučiť objemy len dizajn layout pre malý okruh sa skladá z atmost 100 komponent?Väčšina z nich rezistorov a kondenzátorov ...Prosím pomôžte ...

Môžete bohatý veľmi dobrý kompromis tým, že navrhnú PCB pomocou počítačového softvéru a zakladá na tomto počítači návrhu (ktorý má túto výhodu, že väčšina softvérových balíkov sú knižnice komponentov, ako sú rezistory, čiapky, IC, tranzistory ....) vymaľovať na prázdne PCB pomocou napríklad erlier uvedené PCB pero: pozri stránky takhle http://www.maplin.co.uk/search.aspx?MenuNo=428&MenuName=PCB Pens&worldid=3&FromMenu=y&doy=19m6 pre viac informácií pera na PCB.
Táto voľba je len dobre, keď nemáte čas ani prostriedky, aby vyvinula väčšie PCB professsionally ..

Než začnete s dizajnom PCB ísť do návrhu DPS tutoriály, z ktorých sa môžete naučiť základy.Tu je jeden príklad:
http://www.pcb123.com/tutorials/PDF% 20Documents/PCBDesignTutorialRevA.pdf # search = 'pcbdesigntutorial'

Pozdravy,
IanP

Díky moc ...Thats awesome tutorial ...Ja čítal, že aj ja sa vrátim, keby som ešte nejaké otázky, ...Veľmi vám ďakujem za váš čas ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back