PCB, schémy a ďalšie dokumenty pre AVR JTAG emulátor

J

Jaannee

Guest
Ahoj všetci! Každý, kto vie niečo o budovanie svojej vlastnej JTAG-emulátor pre AVR? Som našiel schému, ale tam by mal byť nejaký firmware tiež zapojená ... Vďaka / Janne

[Quote = Jaannee] Ahoj všetci! Každý, kto vie niečo o budovanie svojej vlastnej JTAG-emulátor pre AVR? Som našiel schému, ale tam by mal byť nejaký firmware tiež zapojená ... Vďaka / Janne [/quote] AVR low-cost JTAGICE používa Mega163. Mohol by niekto zverejniť AVR JTAGICE firmware?

Firmware v štúdiu je kód bez bootloaderu. Čo by sme mali urobiť, je najprv načítať štúdio zavádzač, ktorý je ten, ktorý Atmel popisuje aplikačnej poznámke myslím AN910) a potom si stiahnite kód, ktorý je uvedený v štúdiu.

Aha! Som celkom nový AVR, takže som nečítal všetky AN: S ešte ... Problém je, že ja neviem, či schéma je pre AVR alebo ARM ... Neexistujú žiadne informácie o tom, že v schéme. K dispozícii sú dva procesory, jeden AT90S1200 a jeden AT90S8535. 1200 sedí medzi D-sub a ISP-portu 8535, takže zavádzač myšlienka by mala fungovať, ak je stanovené, že 1200? A pokiaľ ide o zdieľaní, dont't som vedieť, či elektróda páči, že? Na tom nie je nič v schéme s uvedením niečo o autorských práv alebo tak ... Čo si myslíte? / Janne

Myslím, že by ste mohli písať to, ak nie je autorské právo v schéme. HMaier

Nemôžem pochopiť, prečo schémy sú tak zložité. Ak niekto otvorí ICE poskytuje Atmel raz uvidí, že okruh je veľmi malý. Okrem toho obsahuje ICE ATmega163, ktorý je bootloadable a to je dôvod, prečo som sa zmienila v bootloaderu. Táto schémy musí byť starší alebo novší (?) Verzia ICE. Ak sa nemýlim v mojom chápaní, potom je potrebné umiestniť softvér z AT90S1200, ktorý je na doske STK500 na AT90S1200 a potom stiahnuť pomocou sériového kábla aktualizácia ICE kód na AT90S8535. Musí to byť spôsob, ako veci fungujú v nasledujúcich schém. Aj keď sú zložitejšie, s najväčšou pravdepodobnosťou sú všeobecnejšie, čo znamená, že aj keď nemáte ATmega163 môžete pracovať s iným procesorom, ako je AT90S8535. Dúfam, že som pomohol chlapci.

Výborne! Ale ja som len dostal do rúk rôzne: S a schéma som mal pred allready heslo bolo zmenené. Dúfam, že tam nebol žiadny hex súbor, ktorý nie je zahrnutý do AVR-Studio ... Napriek tomu, Zaujímalo by ma, ktoré z AVR: s, ktorý je naprogramovaný? A prečo majú dva? Jeden z: Hovorí sa, že ľad bol len rozhranie. Návrhy a vedomosti? Vďaka tak ako tak! / Janne

Ospravedlňujeme sa admirál, som písal moju odpoveď a ani neuvidí ... Nikdy som otvoril ICE, takže neviem, ako to vyzerá v reálnom živote ... Ale môj predchádzajúci otázka je stále platné, je to schéma pre ARM snáď? / Janne

Podľa môjho názoru nie. To je pozitívna pre AVR. Jediné, čo je tu nájsť a naprogramovať kód AT90S1200 a to je to. AT90S8535, 163 apod budú riešené zo Studia, či moja predpoklady sú správne. Veľa šťastia.

Mám plnú scematic o JTAG_ICE ale tam sú 2 mikra:. 1 - AT90S1200 2 - ATMega16L (pôvodne AT90S8535) Myslím, že "vo vnútri" 2. mikro je program od * EBN súbor, ale čo je vo vnútri programu 1. mikro?? Myslím, že to prvé je určený len pre mikro InCircuit programovanie 2. mikro. Ruská doc súčasťou JTAG_ICE schéma hovorí: - je lepšie použiť ATMega16L než AT90S8535 - môžeme odstrániť AT90S1200 a používať ľubovoľný programátor načítať do súboru * V EBN ATMega16L ..

Dobrý deň, má niekto pokúsil rebild Atmel JTAGICE a dostať to funguje?

Ahoj, myslím, že Lech *. EBN nie je dobrý firmware kód, možno EBN sa bude šifrovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back