PCB masiek a vrstiev

M

moustafaali

Guest
Žiadam o definície niektorých dôležitých bodov sa mi, keď sa snažím, aby pad stack priradenie v jednej expedícii poznať tieto definície, alebo viete čj. sa tieto definície prosím odpovedzte 1 - Hore montáž 2-3-umiestnenou v dolnej časti lietadla klírens 4-5-lietadlo tepelnej Top Mount slder maska 6-umiestnenou v dolnej časti spájkovacia maska 7-Top Mount pasty 8-umiestnenou v dolnej časti pasty a aký je rozdiel medzi podložku a padstack a sieťotlač a soldermask viem, že tieto základné question, ale tieto otázky zmiasť mi prosím pomôcť Moustafa

Top Mount je - horná vrstva umiestnenou v dolnej časti - spodná vrstva je Sieťotlač - prehľad komponentov Pad je všeobecný termín, a padstack je pad, v ktorej všetky vrstvy to existuje.

Spájkovacia pasta je miesto, kde SMT montáž častí podložky. To boli pasty pôjde pred SMD komponenty umiestnenie. Ktorý zase ísť do reflow pece a časť bude pripájané k doske plošných spojov.

Ahoj, môže mi niekto povedať, ako budeme rozhodovať o rozmere vrtáku, horné vrstvy, spájkovacia maska, maska pasta EX: Ak je vrták priemer je "" Tak čo je horná vrstva, spájkovacia maska, maska vložiť rozmery vďaka vopred Úsmev Úsmev [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size] Dobrý deň, spájkovacia maska vrstva sa používa pre výrobu povedať domu, kde sa platí cínu a kde nie je. Oblasti spoje, ktoré sa nedostanú á cínom sú pokryté materiálom známy ako spájkovacie masku. Spájkovacia maska je zvyčajne svetlo zelenou alebo modrou, asi 1 až 2 MILSETom silná, a vzťahuje sa na meď, aby bol chránený pred oxidačné aj elektricky izoluje. Spájkovacia vložiť sa musí vzťahovať na všetky povrchové podložky pre montáž komponentov na odvolacom poslaná cez spájkovanie re-flow alebo infračervené pece. Za týmto účelom zhromaždenia dom potrebuje vložiť vrstvu masky. Vložiť vrstvu masky hovorí výrobu dom presne tam, kde pasty musí ísť. To zaisťuje, že pasta pre povrchovú montáž čapov spájky správne vankúšiky na doske plošných spojov. Cez otvory komponenty nepotrebujú spájkovacie pasty. Keď urobíte padstack na povrch PIN pripojiť, môžete vždy pridať vložiť vrstvu masky prekážkou

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back