PCB Design základy?

Ahoj priateľovi, mám softvér, ktorý Vás naučí navrhnúť PCB. Ale je to 869 MB. Nemohol som nahrať, pretože mám pomalý pripojením k internetu. Kontaktujte ma, ak potrebujete. S pozdravom, Avinash.S.

@ Avi_e-upload videa na 8 až 10 megabajtov diely na mihd.net alebo flyupload

@ Avinash: softvér, ktorý je popísaný v CD, rovnako ako Eagle, Orcad atď

[Quote = avi_e-] Ahoj priateľovi, mám softvér, ktorý Vás naučí navrhnúť PCB. Ale je to 869 MB. Nemohol som nahrať, pretože mám pomalý pripojením k internetu. Kontaktujte ma, ak potrebujete. S pozdravom, Avinash.S. [/Quote] Mohli by ste zdieľať? v žiadnom prípade?

Tu je krátky návod o OrCAD dizajn. Je to len 55 stránok, ale začína a končí s schéma usporiadanie súborov PCB.

Zistil som, že Eagle je najlepší bez PCB editor vzhľadom k počtu používateľov knižníc, ktoré sú tam. Môžete ľahko vyhľadávať LBR a časť názvu nájsť časti, ktoré iní urobili, ktoré môžete znova použiť. Eaglesoft má mnoho návodov a fór sledovať pomocou svojich produktov, rovnako ako krok-za-kroky na schému, rozloženie, smerovanie a rada dokončenie. Existuje mnoho palube domy, ktoré bude stavať vaša doska pre vás. Pokiaľ ide o malý projekt, môžete získať radu, ktorá sa po dobu asi 50 dolárov. Pozrite sa na pcbExpress - ešte som používané v minulosti. Veľa šťastia!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back