PCB Design základy?

T

truebs

Guest
Dobrý deň, priatelia, som nový návrh PCB, môžete mi povedať postup krok za krokom, aby sa môj obvod na PCB. ? Odpovedzte, prosím, aj moje follwing - 1.ktoré sú softvérové ​​nástroje, ktoré môžem použiť a ako? 2. Druhy PCB a ako sa rozhodnúť, ktoré PCB použiť? Vďaka!

1. Môžete použiť Eagle PCB a schematický design software - takmer využívané väčšinou užívateľov tu. 2. Záleží na vašej polohe, ako ste povedal, Ázii, je veľa krajín v Ázii:). Ja používam už citlivé PCB pre moje rozloženie. Ja som v Ázii.

Musíte prísť na to, ak sa chystáte vytvoriť svoj vlastný PCB, alebo si doska domu na to. Šance sú tak či tak budete používať FR4 pre PCB. K dispozícii sú bezplatné nástroje okolo, hľadať pre nich. Avšak, najlepší spôsob, ako naučiť IMO, je začať s plánovaním pre seba a učiť sa as you go. Vytvorte si vlastné dosky, takže nemusíte strácať t dostať niekto iný na to.

Postup: schéma -> Export Netlist -> PCB Časť Place -> PCB smerovanie -> Export Gilbert súboru. Zdá sa, že mnoho ľudí, pre použitie na OrCAD sch DWG. PowerPCB / protel pre usporiadanie PCB. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] "*" znamená znak "R". Tento softvér je populárny v použití v Číne. Myslím, že materiál je naozaj dôležité pre všeobecné použitie.

pre začiatočníkov dávam prednosť "Altium Designer", a potom, čo toto vylepšenie, môžete prejsť na vysokej úrovni softvér, ako sú "vankúšiky radcu" alebo "kadencia" byť úspešný

Dobrý deň, každý softvér má svoje výhody. Niekedy záleží na vás vybrať whichone prvý. Pre výber typu PCB, to je hlavne určený produkt, ktorý vyvinula.

Ahoj truebs, som sa tiež používa pre Orcad sch a rozvrhnutie. Ako už bolo spomenuté ostatnými softvér majú výhody a nevýhody. Mnoho ľudí, ako protel, ale som nemal možnosť použiť veľa. OrCAD Layout má svoje problémy, ale všetok softvér robí. Ktorý si vyberiete niekedy začať s niečím malým. Možno, že štyri komponenty na doske. Neskáčte do CPU rozloženia - môžete zblázniť. Pokiaľ ide o materiál, záleží na tom, čo je obvod. Vysokorýchlostné digitálne, analógové, vysoký prúd, vysoké impeadance, vysokého napätia .... atď. každý z nich má iné potreby a záujmy. Existuje niekoľko kníh na túto tému a niekoľko ich nahrané v tomto fóre. Keď sa dostanete nejakú konkrétnu otázku príspevok znovu a veľa ľudí pomôže. dfullmer

Používam easypc pre môj návrh plošného spoja. Tento softvér nie je dokonalý, ale je to skôr intuitívne a nie drahé tiež. Prečo to neurobiť dosku od nuly? Dozviete sa veľa o tom, PCB. Akonáhle pochopíte, čo robíte, budete vedieť, čo chcete. Krok za krokom PCB robiť sprievodcu pre váš odkaz. http://www.siongboon.com/projects/2005-09-07_home_pcb_fabrication/ S pozdravom, Siong Boon

kicad je vďačný softvér, free a opensource. som robil všetky svoje elektronické karty s ním.

Myslím, že lepšie sú 2 Software OrCAD a protel Altium Altium neeed dobrý počítač s dobrou pamäťou, nie ako Orcad ... Snažil som sa s oboma, ale radšej Orcad, žiadne majú knižnice, ako je Altium. ale komponenty sú ľahko vytvárať, alebo môžete použiť ICA, Internet komponentov Asistance, Nájsť komponenty ... Tu si môžete stiahnuť demo, a skúste to tu môžete nájsť v ponuke Pomocník, ako ju používať, v niekoľkých málo krokoch ... Jose

Môžete použiť nástroj OrCAD Layout, je ľahké sa naučiť a tiež efektívne

Ahoj priatelia IAM pomocou OrCAD 9.1 pre schému a rozloženie, môj problém je IAM schopný nájsť stopy na PIC18LF8722 80 pin Microcontrollerscan každý subjekt, pomôžte mi v súvislosti s týmto

Ahoj, som použil Baran (Proteus) a tiež protel.1994 verzia protel. Ja v podstate návrh dosky pre mikrovlnné frekvencie v protel a primitívne i keď v porovnaní s podobnými orla a Barana, ale je dosť dobré pre mňa, aby návrh komerčných produktov.

softvér :1-protell 99se alebo protell DXP (2004) najsilnejší mäkké 2-TRAX Maker (súčasť obvodu výrobcu) 3-oteus

Dobrý deň, prosím prečítajte si knihu "Moderné komponenty rodiny a bloku obvodu dizajnu" Nihal Kularatna, ktoré môžu vyriešiť váš problém s plošnými spojmi. Ak potrebujete viac informácií, neváhajte ma kontaktovať. S pozdravom, N. Muralidhara MSRS, CRL-BEL

[Quote = Jose Fausto] Myslím, že lepšie sú 2 Software OrCAD a P * Otel @ @ ltium ltium neeed dobrý počítač s dobrou pamäťou, nie ako Orcad ... Snažil som sa s oboma, ale radšej Orcad, žiadne knižnice, ako sú @ ltium. ale komponenty sú ľahko vytvárať, alebo môžete použiť ICA, Internet komponentov Asistance, Nájsť komponenty ... Tu si môžete stiahnuť demo, a skúste to tu môžete nájsť v ponuke Pomocník, ako ju používať, v niekoľkých málo krokoch ... Jose [/quote] Ahoj .. je tu demo verzii P * Otel? môžem SAK pre web? ďakujem

Jose .. Myslím, že v rozpore niečo v príspevku previos ... láskavo pošlite mi e-mail, keď posible ... (my_akachan@yahoo.com.ph) vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back