PCAD, OrCAD alebo Ultiboard

T

techie

Guest
Bol som pomocou starej DOS PCAD softvér rokov a cíti, že je potrebné prejsť na nejaký lepší nástroj Windows. Môj požiadavka je pre jednoduché PCB, ktoré sú väčšinou jednostranné alebo obojstranné. Môže niekto navrhnúť jednoduchý softvér, ktorý nie je ťažké sa naučiť. PCAD Ultiboard Orcad Ostatné

Stačí použiť Accel PCAD znovu, pretože môžete pokračovať converting staré súbory a môžete si ich asi 4500 $ USA. .. A je to naozaj dobrý nástroj! Moje 2 centy!

pozrite sa na túto tému To by mohlo byť nápomocné pri

Používam PCAD 2004 SP3 ..... bez problémov a podpora je dobrá. Trasa pokročilý nástroj je veľmi dobrý nástroj ... ja by som sa radšej PCAD

Ak máte záujem o profesionálny softvér PCB, musíte OrCAD, PCAD atď .. Ale ak hľadáte ľahko sa učiť a užitočný softvér, myslím, že je nutné použiť DipTrace .. Má tutoriál súbor na svoje vlastné stránky. To je veľmi užitočné, môžete vykonať nastavenie veľmi jednoduché ... To sch, PCB, komponenty a vzoru (stopa) editor. Výroba komponentov a spôsob veľmi jednoduché. Pevne poradiť, zásobník je ...

Nepovažujem Orcad, som P-CAD v minulom roku a teraz používa OrCAD, a môžem to OrCAD má veľa chýb. Môže byť protel?

Techie, Potrebujem len láskavosť od ur strany. Ktorá DOS verzia Pcad si r používate? To vytvára ASCII? Prosím, dajte mi vedieť, vďaka vopred, Abhi

Prečo sa vy .... chýba Eagle CAD, je veľmi silný a ľahko použiteľný, rovnako! www.cadsoft.de OrCAD Layout nie je zlá voľba ani ....

Vážení PCAD je jednoduché a dobre využiteľný pre malé PCB pri nízkej frekvenčnej alebo pri vysokej rýchlosti pri prevedení DPS U musí mať obmedzovať vo svojej mysli (ako obmedziť impedancia dráhy, oneskorenie, relatívna meškanie autobusu, jeho topológie ...), ale PCAD je začať U že môže po Prepnúť na Allegro alebo PowerPCB

Ahoj som použil OrCAD pcad podložky pod, pokiaľ viem, u použiť Specctra potom použite OrCAD alebo podložky. OrCAD má veľmi vysoký počet súčiastok v knižnici.

Zdravím všetkých Som tiež pomocou starej doštičky 2000 (DOS), a mám veľa súborov hotovú prácu. Existujú nejaké nástroje pre prevod starého zamestnania súborov do iného formátu? EG. podložky> pcad, podložky> OrCAD, podložky (DOS)> powerpcb vďaka vopred.

Používam protel a kadencie pre návrh PCB! Ale teraz mám doska určená P-CAD pod DOSom. Takže, ako som si ho P-CAD pre DOS? Vďaka!

Dobrý deň, som PCAD užívateľa PCAD roku 2000, ale Altium prestane podporovať PCAD softvér po roku 2006 vydaní, nebudem odporúčame použiť PCAD od tejto chvíle.

[color = blue] Som stratený som hľadal celý balík, ale som prehral, pretože čítanie všetkých týchto názvov. Zdá sa, že pre menej zložité konštrukcie OrCAD v strednej firmy OrCAD nie je zlý nástroj. Od schéma pre simuláciu rozloženie je OrCAD tou najlepšou voľbou. (Menej ako 60 komponentov), ďalší je až budú nové protel (Altium Designer 6) alebo kadencie / Allegro alebo Mentor Graphics (mi niekto povedať, ktorý Mentor je dobré, prosím) Eagle CAD, sa zdajú byť POWERPCB alternatívou k mainstreamu. Je to, čo hovorím pravdu? Pýtam. [/Color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back