paralelný port programovanie

O

one

Guest
Prosím, potrebujem prístup paralelného portu v systéme Windows XP Svätodušný C + + Builder, mám knižnicu inpout32.dll niekto vedieť, ako to urobiť? vďaka

Neviem, o knižnice DLL, ale môžete skúsiť tento odkaz: hxxp: / / www.beyondlogic.org / porttalk / porttalk.htm som bol schopný používať paralelný port z Windows XP prakticky bez námahy používajúce túto knižnicu.

Znamená to, knižnicu z prerušenia podpory BeyondLogic riadený paralle portu číta. DspCode

Nie, je to len wrapper pre inport / outport pre systémy Windows s jadrom NT. To jednoducho mení I / O povolenie rastrový obrázok v programe TSS, aby bolo možné program pre prístup k I / O porty priamo. Nemám idee Ako používať prerušenia pod Windows, ale pozrite sa znovu na rovnakom mieste, spomínam si, že sa tam niečo o prerušení.

Vyhľadávanie Google pre giveio.sys. Toto je pôvod uvedených vodiča. HMaier

Vie niekto, ako programovať počítače parrell port pre komunikáciu s DSP (TI 5402) je HPI? žiadne schemic?

Dobrý deň, dúfam, že výška pomoci rieši problém, ak nie ur Kontaktujte ma prosím som s VB a niektoré dll vo Win2000

Ahoj, má niekto použiť CreateFile s LPT popisovač na platformách XP/2k (súbor, ako je prístup k LPT a COM porty). Je tam nejaké problémy? komentáre? Chcete pre prenos dát z PC do UC v režime EPP. EPP transfer protokol bude prevzatá UC v plnom rozsahu. Ďakujem za komentáre ... :)

chenycs Je niečo, spojené s moju otázku? :: Tam je veľa prvkov, ktoré umožňujú prístup k hardvéru. Ja dont potreba je. Hardwarové prerušenia v EPP je obrovské brzdy pre spomalenie prenosu ... ::

Ahoj, ja používam inpout32.dll cez jazyk Delphi, je to práca correctlly, ale unfortionatlly je nízka spped! za rovnakú prácu výučbu vo Windows ma to trvá asi 1 sekundu, ale v systéme Windows XP s týmto dll trvať asi 20 sekúnd! Musím rýchlejší dll súbor,

Práve som dokončil môj posledný rok, projekt na diaľkovom ovládaní osvetlenia pomocou paralelného portu cez internet. Čo som kedy vyskúšal inpout32.dll a porttalk rozhranie pre môj projekt, ale to nemôže byť použitý na diaľkové ovládanie osvetlenia, ale iba na lokálnom počítači. Teraz som s použitím skúšobnej IO ovládacieho prvku ActiveX www.geocities.com / bagtool / io_activex.html pre môj projekt vyššie. To je to, čo som očakával, len je to proces aktívny kontroly. zelená: D

Práve som dokončil môj posledný rok, projekt na diaľkovom ovládaní osvetlenia pomocou paralelného portu cez internet. Čo som kedy vyskúšal inpout32.dll a porttalk rozhranie pre môj projekt, ale to nemôže byť použitý na diaľkové ovládanie osvetlenia, ale iba na lokálnom počítači.
to je veľká zelená ... môžu u povedať viac o portalk .. alebo sa obráťte nám nejaký odkaz

inpout32.dll je len súbor sa uloží do windows \\ system, potom u možno zahrnúť do ur kód VB, a prístup k paralelnému portu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back